Ο Σύνδεσμος Εφέδρων Αξιωματικών καλεί σε ενημέρωση για το στρατόπεδο

Ο Σύνδεσμος Εφέδρων Αξιωματικών Ν. Μαγνησίας καλεί τα μέλη του στην εκδήλωση του εμπορικού Συλλόγου που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 10 Απριλίου 2019 και ώρα 18.00 στην αίθουσα εκδηλώσεων του Μεταξουργείου (Νικομηδείας 2 -Ν. Ιωνία) κατά της απόφασης μετεγκατάστασης της 32ης Ταξιαρχίας Πεζοναυτών.
Όπως αναφέρεται παράλληλα, «επίσης καλούμε τα μέλη και τους φίλους που επιθυμούν να συμμετάσχουν στον ετήσιο εθελοντικό καθαρισμό του ΣΕΑΝ Μαγνησίας, με την συνεργασία της ΜΚΟ Let’s do it Greece, ότι την Κυριακή 7/4/2019 και ώρα 11.00 π.μ. στην πρώτη μεγάλη παραλία του Αγίου Στεφάνου θα συναντηθούμε για να καθαρίσουμε και να εξωραΐσουμε την παραλία και τον περιβάλλοντα χώρο.
Το Διοικητικό Συμβούλιο θα έχει μαζί του σακούλες, γάντια, και εργαλεία, που θα μοιράσουμε στα μέλη μας, για την υποβοήθηση και ασφαλή υλοποίηση του έργου μας.Η δραστηριότητα αυτή γίνεται για 4η συνεχή χρονιά από τον Σύνδεσμό μας. Σας περιμένουμε όλους για να ομορφύνουμε την περιοχή μας και να κάνουμε το χρέος μας που δεν είναι άλλο από την εθελοντική προσφορά μας στον συνάνθρωπο και στο περιβάλλον το οποίο ζούμε. Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6980203223 Εφ. Τχης (ΠΖ) Καραδήμας Κων/νος».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.