Με εθελοντές, αστυνομικούς και πυροσβέστες οι έρευνες για τη 12χρονη στη Βρύναινα

Συνεχίζονται και το απόγευμα οι έρευνες στην περιοχή της Βρύναινας Αλμυρού, για τον εντοπισμό της 12χρονης με καταγωγή από τη Βουλγαρία, με τη συμμετοχή εθελοντών της ΕΟΔ και της Λέσχης Ειδικών Δυνάμεων, αστυνομικών και πυροσβεστών.

Συγκεκριμένα στην περιοχή βρίσκονται ομάδα οκτώ διασωστών από το τμήμα έρευνας και διάσωσης της ΕΟΔ Μαγνησίας και εθελοντές της Λέσχης Ειδικών Δυνάμεων που κατευθύνει ο διοικητής του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Δρυμώνα, ενώ ενημερώθηκε και αναμένεται να στείλει κλιμάκιο η ΕΜΑΚ Θεσσαλίας.

Η 12χρονη χθες στη 1 το μεσημέρι έφυγε από το σπίτι για να πάει στο μίνι μάρκετ του χωριού, αλλά δεν επέστρεψε και έκτοτε αγνοείται.
Η ανήλικη η οποία και στο παρελθόν έχει φύγει από το σπίτι της και μάλιστα αρχές του 2021 είχε μείνει μια ολόκληρη ημέρα κρυμμένη σε εγκαταλελειμμένο σπίτι στο χωριό μέχρι να εντοπιστεί, έφυγε χθες το μεσημέρι από το σπίτι της για να πάει στο μίνι μάρκετ του χωριού, αλλά δεν επέστρεψε κι έκτοτε αγνοείται.

Για τον εντοπισμό της έχει κινητοποιηθεί η οικογένειά της, καθώς κι οι αρμόδιες αρχές, Αστυνομία και Πυροσβεστική καθώς κι εθελοντές της ΕΟΔ Μαγνησίας και της Λέσχης Ειδικών Δυνάμεων.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.