Ομιλία καθηγητή του Π.Θ. για το ρόλο του OWASP

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

Στο Υπουργείο Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης, στις 26 Απριλίου 2018, θα πραγματοποιηθεί Ημερίδα με θέμα: “Ο ρόλος του OWASP στη προστασία κρίσιμων πληροφορικών συστημάτων”.

Στην Ημερίδα θα συμμετέχει με ομιλία του ο Επίκουρος Καθηγητής του Τμήματος Πληροφορικής με Εφαρμογές στην Βιοιατρική, Αθανάσιος Κακαρούντας. Η ομιλία του Επ. Καθηγητή θα έχει θέμα: “Οι κυβερνοεπιθέσεις σε IoT συσκευές και οι ευπάθειές τους σε υλισμικό και λογισμικό” Ο Επ. Καθηγητής Αθανάσιος Κακαρούντας συμμετέχει στην Ημερίδα ύστερα από πρόσκληση, ως ερευνητής/ μέλος Δ.Ε.Π. του Π.Θ.

Περισσότερες πληροφορίες στο https://ellak.gr/events/imerida-o-rolos-tou-owasp-sti-prostasia-krisimon-pliroforikon-sistimaton/

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.