Ομιλίες ξεκινά ο ιερέας Γεώργιος Δεληκώστας

Ομιλίες ακόμη και στην Αθήνα, ξεκινά ο πατέρας Γεώργιος Δεληκώστας, που είχε μετακινηθεί υπό το βάρος μάλιστα αντιδράσεων εκ μέρους πιστών για την απόφαση, που έλαβε τότε η Μητρόπολη Δημητριάδος και απ΄ το παρεκκλήσι της Παναγίας Γορίτσας (Τρύπας), πήγε σε Ναό της Άνω Γατζέας.

«“Φόβοι”… Αντιμετωπίζονται; Μπορούμε να τους διαχειριστούμε; Μπορούμε να τους εξαλείψουμε; Ας το ανακαλύψουμε μαζί, το Σάββατο 13 Μαΐου 2017, στις 11:00 π.μ., στην Αθήνα, στο θέατρο Περοκέ (Οδυσσέως 2 – Μεταξουργείο)», όπως αναφέρεται σε δελτίο Τύπου.

Όπως τονίζεται, «μία πρώτη προσέγγιση των φόβων, από τον π. Γεώργιο Δεληκώστα, με στόχο την κατανόηση του πώς αυτοί επηρεάζουν τη ζωή μας.

Ο π. Γεώργιος Δεληκώστας (κάτοχος MBA από το KINGSTON UNIVERSITY), εκτός από την αναγνωρισμένη εικοσαετή ιερατική του δράση στην Ιερά Μητρόπολη Δημητριάδος, έχει εργαστεί και ως ειδικός σύμβουλος επιχειρήσεων και εκπαιδευτής προσωπικού, ενώ σημαντική είναι και η διδακτική του πορεία μέσα από εξειδικευμένα σεμινάρια με θέματα Διοίκησης, Ηγεσίας, Marketing και Επαγγελματικής και Προσωπικής Ανάπτυξης. Μεγάλη είναι επίσης και η συνεισφορά του ως προσκεκλημένος ομιλητής και εισηγητής σε πλήθος συνεδρίων και σεμιναρίων. Η είσοδος στην ομιλία είναι ΕΛΕΥΘΕΡΗ, ενώ στο θέατρο θα υπάρχει προαιρετικός «κουμπαράς αλληλεγγύης». Την εκδήλωση θα προλογίσει η δημοσιογράφος κα. Ζήνα Κουτσελίνη.

Μετάβαση απο τον Βόλο

Για όσους ενδιαφέρονται να παρακολουθήσουν την ομιλία του π. Γεωργίου Δεληκώστα στην Αθήνα ,το Σάββατο 13 Μαΐου υπάρχει η δυνατότητα μετάβασης με τουριστικό λεωφορείο . Για πληροφορίες και κρατήσεις θέσεων με αφετηρία τον Βόλο , μπορούν να επικοινωνούν στο τηλ : 6947525174 και την κα. Ελλη Σαμουηλίδη. Περισσότερες πληροφορίες για την εκδήλωση μπορείτε να βρείτε στη σελίδα «Π. Γεώργιος Δεληκώστας» στο Facebook.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.