«Όταν ήρθαν …τα ΟΝΟΜΑΤΑ!»

H «5η Έκθεση δημιουργημάτων των παιδιών των Νηπιαγωγείων»

«Όταν ήρθαν τα Ονόματα… μοιράστηκε το Σύμπαν σε πλανήτες, τ΄ αστέρια συνεννοήθηκαν μεταξύ τους και έφτιαξαν τους αστερισμούς, η Γη πήρε το δικό της όνομα και τα υλικά της, άλλα μόνα τους κι άλλα μαζί, έφτιαξαν πράγματα θαυμαστά». Στο τέλος μιας μεγάλης περιπλάνησης, όπως κάθε χρόνο, τα νήπια κρατούν κάτι και για μας! Ένα μικρό ενθύμιο από το ταξίδι τους που το τοποθέτησαν στην «5η Έκθεση δημιουργημάτων των παιδιών των Νηπιαγωγείων» με τίτλο: «Όταν ήρθαν ……τα ΟΝΟΜΑΤΑ!», που οργάνωσαν με τη βοήθεια των Νηπιαγωγών τους στο Πολιτιστικό Κέντρο Νέας Ιωνίας Βόλου. Εκεί που για πέντε χρόνια τώρα το κάθε Νηπιαγωγείο υπογράφει με το δικό του ΌΝΟΜΑ το έργο του! Εκεί που κάθε χρόνο η καρδιά της περιοχής μας χτυπά με το ρυθμό του Νηπιαγωγείου!
Όπως αναφέρει η Συντονίστρια Εκπαιδευτικού Έργου Προσχολικής ΠΕΚΕΣ Θεσσαλίας Τζένη Μωραΐτη, τα εγκαίνια της Έκθεσης στο Πολιτιστικό Κέντρο Νέας Ιωνίας Βόλου θα γίνουν σήμερα Τετάρτη 13 Μαρτίου 2019, στις 18.30. Στο πλαίσιο των εγκαινίων της Έκθεσης οι μαθητές του 4ο και 17ο Νηπιαγωγείων Βόλου θα σας παρουσιάσουν στις 18.30 τη θεατρική παράσταση με τίτλο: «Οι 12 Κοκκινοσκουφίτσες και οι Λύκοι!»
Η έκθεση θα διαρκέσει έως και τις 3 Απριλίου 2019 και θα είναι ανοιχτή για το κοινό καθημερινά από Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 14.00-21.00 και κάθε Σάββατο από 11.00 έως 15.00.
Για οργανωμένες επισκέψεις μαθητών Δημοτικών Σχολείων, Νηπιαγωγείων, Παιδικών Σταθμών μπορεί να προγραμματιστεί επίσκεψη σε συνεννόηση με την Υπεύθυνη Εικαστικών του Πολιτιστικού Κέντρου Νέας Ιωνίας Βόλου κ. Έλενα Νικηφόρου, στο τηλέφωνο: 6977988833.
Ελάτε να απολαύσετε μια Έκθεση γεμάτη φαντασία και εμπιστευτείτε τα παιδιά να σας οδηγήσουν να ανακαλύψετε την αξία των ΟΝΟΜΑΤΩΝ στη ζωή μας, μέσα από τα δικά τους μάτια».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.