Παν. Κουτσάφτης: Την Κυριακή κερδίζουμε μια ακόμη μάχη

Το μετρήσιμο, το χειροπιαστό έργο που είναι εμφανές σε κάθε περιοχή του Δήμου Ζαγοράς -Μουρεσίου, αναγνώρισε η μεγάλη πλειοψηφία των ψηφοφόρων στην πρώτη Κυριακή, δίνοντας σχεδόν αυτοδυναμία στην Ενωτική Συνεργασία και ισχυρό προβάδισμα στον Παν. Κουτσάφτη εν όψει της επαναληπτικής αναμέτρησης της Κυριακής για την εκλογή Δημάρχου.

Στο μήνυμά του ο Δήμαρχος και εκ νέου υποψήφιος Δήμαρχος κ. Παναγιώτης (Πατής) Κουτσάφτης, αναφέρει:
“Ευχαριστούμε τις συνδημότισσες, τους συνδημότες, όλη την τοπική κοινωνία που συμμετείχε στις Δημοτικές εκλογές της περασμένης Κυριακής και τους καλούμε όλους και πάλι σε λίγα 24ωρα να επιλέξουν τον Δήμαρχο της νέας περιόδου.

Δύο χιλιάδες πολίτες, ένα ποσοστό που ξεπέρασε το 47%, αξιολόγησε, έκρινε και αποφάσισε να αναδείξει πρώτη δύναμη την “Ενωτική Συνεργασία” με τους περισσότερους συμβούλους από κάθε άλλο συνδυασμό στο νέο Δημοτικό Συμβούλιο.
Οι πολίτες μας έδωσαν ισχυρή εντολή να συνεχίσουμε στην πρώτη γραμμή την μεγάλη προσπάθεια, να ενώσουμε δυνάμεις για μια νέα περίοδο προόδου.
Αναγνώρισαν οι συνδημότες τον τιτάνιο αγώνα που κάναμε για να κρατήσουμε ζωντανό τον Δήμο και να μετατρέψουμε την καταστροφή από τις θεομηνίες σε αφετηρία ενός νέου κύκλου δημιουργίας, σε δυνατές βάσεις με ισχυρή προοπτική.
Επιβράβευσαν με την απόφασή τους το ενδιαφέρον της Δημοτικής Αρχής να βρεθεί στα δύσκολα δίπλα στον καθένα αλλά και να εμπνέει με ένα ρεαλιστικό πρόγραμμα ανάπτυξης του Δήμου Ζαγοράς – Μουρεσίου.

Οφείλουμε στο μέλλον των παιδιών μας, όσοι ζούμε σε αυτόν τον ευλογημένο τόπο, όσοι συμμετέχουμε ενεργά, όσοι δοκιμαζόμαστε σε ακραίες συνθήκες, όσοι ψηφιζόμαστε και δεν θέτουμε υποψηφιότητες μηδενικής σταυροδοσίας όπως είδαμε στον άλλον συνδυασμό, να βρεθούμε και πάλι μπροστά στην κάλπη την Κυριακή, εκλέγοντας Δήμαρχο, μπροστάρη στους αγώνες, μαχητή στην καθημερινότητα, έξω στον δρόμο, απέναντι στα προβλήματα.
Έναν Δήμαρχο που συνθέτει δυνάμεις, έναν Δήμαρχο που εμπνέει με την αυτοδιοικητική του διαδρομή, έναν Δήμαρχο για όλους.

Η ψήφος εμπιστοσύνης την πρώτη Κυριακή, είναι η δύναμη με την οποία θα προχωρήσουμε μαζί σε μια νέα εποχή ανάπτυξης για τον τόπο μας.

Την Κυριακή ζητώ την ψήφο σας για να κάνουμε τη μάχη μια ακόμη γιορτή.
Με εμπιστοσύνη στην κρίση σας, όπως αυτή αποτυπώθηκε την πρώτη Κυριακή, σας καλώ να κάνουμε μαζί το επόμενο βήμα, να κερδίσουμε το μέλλον.

Μαζί μπορούμε.”

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.