Πάνω από 70 συμβάντα το τριήμερο για την Πυροσβεστική στη Μαγνησία

Εικοσιπέντε ανθρώπους χρειάστηκε να διασώσουν οι πυροσβέστες την περασμένη Παρασκευή στη Ν. Αγχίαλο και στον Αλμυρό, εξαιτίας των καταστροφικών πλημμυρών που έφερε ο κυκλώνας «Ιανός». Από την Παρασκευή ως την Κυριακή η Πυροσβεστική Υπηρεσία δέχτηκε 76 κλήσεις για διασώσεις ανθρώπων, πυρκαγιές, κοπές δένδρων και αντλήσεις νερών από σπίτια.
Σύμφωνα με στοιχεία των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Μαγνησίας, την Παρασκευή, η υπηρεσία δέχτηκε 40 κλήσεις, από τις οποίες οι 25 αφορούσαν διασώσεις ανθρώπων στην περιοχή Δημητριάδα της Ν. Αγχιάλου, στη Ν. Αγχίαλο και στον Αλμυρό, πέντε για πυρκαγιές, δύο για αντλήσεις νερών από σπίτια και δύο για πλύσεις οδοστρώματος σε τροχαία ατυχήματα.
Το Σάββατο η Πυροσβεστική δέχτηκε κλήσεις για 28 συμβάντα τέσσερα από τα οποία αφορούσαν διευκολύνσεις σε ανθρώπους που είχαν αποκλειστεί από τα νερά, τρεις για μικροπυρκαγιές, 11 για κοπές δένδρων, πέντε για αντλήσεις υδάτων και πέντε για πλύσεις οδοστρώματος.
Τέλος, την Κυριακή οι κλήσεις αφορούσαν σε οκτώ συμβάντα, ένα από τα οποία ήταν διευκόλυνση ατόμου που δεν μπορούσε να περάσει νερά, τέσσερις για αντλήσεις νερών, δύο για πυρκαγιές και μια για κοπή δένδρου.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.