Παραδόθηκε το πάρκο στα «Αστέρια»

«Λεκτική επίθεση» Σαββάκη για τους αντιδρώντες κατοίκους

Ολοκληρώθηκαν σύμφωνα με τη δημοτική αρχή Βόλου, οι εργασίες και σήμερα το πρωί παραδόθηκε στους κατοίκους το πάρκο, στον οικισμό Αστέρια της Αγριάς.

«Στο σημείο αυτό τοποθετήθηκε το κεντρικό αντλιοστάσιο του μεγάλου έργου του αποχετευτικού δικτύου της Αγριάς και είχε αποτελέσει το επίκεντρο μια άγριας και αήθους απόπειρας κομματικής εκμετάλλευσης και προώθησης ιδιοτελών συμφερόντων από διάφορους κύκλους, που εκμεταλλευόμενοι την εύλογη, ως ένα βαθμό, ανησυχία των περιοίκων, προσπάθησαν να υπονομεύσουν την εκτέλεση του έργου και καλλιέργησαν ένα κλίμα έντασης και διχασμού, με αλλεπάλληλα επεισόδια και δικαστικές διαμάχες» .

Ο Άρης Σαββάκης

Δήλωση έκανε και ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΜΒ, κ. Αρης Σαββάκης, που επιτιθέμενος λεκτικά στους αντιδρώντες μέχρι σήμερα κατοίκους, τόνισε μεταξύ άλλων ότι «Είναι ένα έργο πνοής για το Πολεοδομικό Συγκρότημα του Δήμου Βόλου. Ο εργολάβος έκανε ένα έργο σύγχρονο και παραδώσαμε σήμερα και το πάρκο. Πιστεύω ότι πρόκειται για ένα έργο που θα δώσει ζωή στην περιοχή, το πάρκο πλέον είναι πολύ καλύτερο από πριν που ήταν ένα σημείο παρατημένο.

Για το ότι δεν εμφανίστηκε κανείς εκ των αντιδρώντων: Κάνανε μια λάθος εκτίμηση και πήγαν κόντρα σε μια προσπάθεια και ένα έργο που έγινε για το καλό της περιοχής και της πόλης γενικότερα. Κάνανε λάθος και για αυτό και σήμερα δεν έχουν τα μούτρα να είναι εδώ».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.