Παραπέμπονται σε δίκες δύο ομάδες Πακιστανών στις φυλακές

Για σωματικές βλάβες σε συγκρατούμενο και πρόκληση φθοράς

Σε δίκες στο Μονομελές και Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου, παραπέμπονται δύο ομάδες από τρεις κρατούμενους Πακιστανικής υπηκοότητας η καθεμιά, των φυλακών Βόλου για δύο διαφορετικές περιπτώσεις, μετά τις διώξεις που ασκήθηκαν σε βάρος τους από τον προϊστάμενο της Εισαγγελίας Βόλου.
Οι τρεις πρώτοι κατηγορούμενοι προκάλεσαν βαριές σωματικές βλάβες σε συμπατριώτη τους, που διαβιούν στον ίδιο θάλαμο. Λόγω προσωπικών διαφορών που είχαν. Οι τρεις νεαροί ηλικίας 11 ως 22 χρονών επιτέθηκαν κατά του συγκρατουμένου τους και χτυπώντας τον με τα χέρια του προκάλεσαν σωματικές κακώσεις στο κεφάλι και σε άλλα σημεία του σώματός του.
Για το περιστατικό πάντως, δεν υπάρχει ιατρική έκθεση, καθώς ο νεαρός κρατούμενος μίλησε για την επίθεση που δέχτηκε σε φύλακα του καταστήματος κράτησης Νέων.
Στη δεύτερη περίπτωση, κατηγορούμενοι θα είναι στο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου, τρεις νεαροί από το Πακιστάν, που κατηγορούνται για πρόκληση φθοράς ιδιαίτερα μεγάλης αξίας πράγματος που χρησιμεύει για κοινό όφελος και οπλοχρησία.
Οι τρεις κρατούμενοι που ήδη έχουν γίνει μεταγωγή σε άλλες φυλακές νέων, κατηγορούνται ότι με τη χρήση σίδερου έσπασαν τζάμια του προθαλάμου των φυλακών και καρτοτηλέφωνα.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.