Παραίτηση καθηγητή από το Δ.Σ. του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας

Την παραίτησή του, από μέλος του Δ.Σ. του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, υπέβαλε ο καθηγητής Ιωάννης Β. Φεζουλίδης, διευθυντής Εργαστηρίου Ακτινολογίας και διευθυντής Ιατρικής Υπηρεσίας ΠΓΝΛ.

Στην παραίτησή του, που ανακοίνωσε προς τα μέλη του Συμβουλίου του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, με κοινοποίηση στον υπουργό Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων, κ. Ν. Φίλη και στον πρύτανη του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, καθηγητή κ. Γ. Πετράκο, αναφέρει: «Δια της παρούσης υποβάλλω την παραίτησή μου από μέλος του Συμβουλίου του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, καθώς έχει πάψει να υφίσταται ο αρχικός σκοπός της ύπαρξής του και η συμμετοχή μου ως μέλος δεν είναι πλέον απαραίτητη για τη λειτουργία του Πανεπιστημίου. Ούτως ή άλλως, η συμμετοχή μου στις συνεδριάσεις του Συμβουλίου μετά την παραίτηση του προέδρου κ. Ν. Κ. Ζούμπου στις 15/12/2015, υπήρξαν τυπικές, κυρίως για την έγκριση των προϋπολογισμών του Πανεπιστημίου.

Κατά την προσωπική μου εκτίμηση οι όποιες καλές προθέσεις και προσπάθειες όλων των εμπλεκομένων, εντός και εκτός Συμβουλίου, δεν θα μπορούσαν να αποδώσουν, λόγω του μεγάλου αριθμού των μελών του Συμβουλίου, λόγω των αλλαγών στον αρχικό νόμο και εξαιτίας επικάλυψης αρμοδιοτήτων, με την Πρυτανεία και τη Σύγκλητο»

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.