Παρουσία της Υφ. Μεταφορών εκδηλώσεις στη Μαγνησία

Η υφυπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων Μαρίνα Χρυσοβελώνη παρέστη την Κυριακή 2 Οκτωβρίου στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Μηλεών Πηλίου στην επιμνημόσυνη δέηση με αφορμή την επέτειο του Ολοκαυτώματος για τα 73 χρόνια από την καταστροφή των Μηλεών από τα γερμανικά στρατεύματα. Στη συνέχεια ακολούθησε κατάθεση στεφάνων στο Μνημείο Εκτελεσθέντων Μηλιωτών. Παράλληλα η υφυπουργός παραβρέθηκε στην εκδήλωση της Ένωσης Ξενοδόχων Μαγνησίας, στην Πορταριά Πηλίου, με αφορμή τον εορτασμό για την Παγκόσμια Ημέρα Τουρισμού.
Η κ. Χρυσοβέλωνη δήλωσε μεταξύ άλλων:
«Στη Θεσσαλία όπου ζούμε και προσφέρουμε ο καθένας από την μεριά του όσο μπορεί, ο τουρισμός παίζει πολύ σημαντικό ρόλο στην κοινωνική και οικονομική ζωή.
Ποιοτική και αειφόρος ανάπτυξη του τουρισμού στον τόπο μας σημαίνει πρώτα απ όλα ενημέρωση ,ευαισθητοποίηση και διαμόρφωση ορθής τουριστικής συνείδησης κυρίως στους νέους ανθρώπους .Ταυτόχρονα μέσα από την συνεχή βελτίωση των υπηρεσιών των τουριστικών κυρίως επιχειρήσεων αλλά και την ένωση των προσπαθειών όλων μας προς αυτό το σκοπό ,αφού όλοι μας κερδίζουμε με τον ένα η τον άλλο τρόπο από το τουριστικό μας προϊόν ,θα έρθουν τα αποτελέσματα που πραγματικά αξίζουν για τον τόπο μας.
Είναι γεγονός ότι έχουν γίνει σημαντικά βήματα τόσο από τους Δήμους όσο και από την Περιφέρεια , με πρωτεργάτη φυσικά την Ένωση Ξενοδόχων για την προώθηση έργων εμπλουτισμού και αναβάθμισης του τουριστικού προϊόντος που θα επιφέρουν σημαντικά οφέλη στην τουριστική ανάπτυξη όλης της ευρύτερης περιοχής. Γνωρίζω ότι η αρμόδια υπουργός η κ. Κουντουρά, υποστηρίζει την υλοποίηση τουριστικών έργων στην περιοχή, και θα στηρίξει κάθε προσπάθεια για την στοχευμένη και αποτελεσματική προώθηση και προβολή των προορισμών του Πηλίου.
Από την πλευρά μου γνωρίζετε καλά πως ήμουν και θα είμαι πάντα δίπλα σας, στηρίζοντας και προωθώντας τα ζητήματα της Θεσσαλίας. Ο τόπος μας έχει μια μοναδικότητα στο φως και στο κλίμα που καθιστά τα προϊόντα μας εξαιρετικά .Ας εργαστούμε όλοι μαζί για να πετύχουμε να εντάξουμε βαθιά στον τουριστικό μας πολιτισμό τις ομορφιές του τόπου μας».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.