Συνάντηση 70 υγιεινιστών από διάφορα σημεία της Ελλάδας οργανώνει από αύριο Τετάρτη για τις επόμενες μέρες στην Πορταριά ο ολιστικός γιατρός Βασίλης Τριτάκης που θα περιλαμβάνει κερασοθεραπεία και αυτοπειθαρχία.
Όπως αναφέρεται στην προαναγγελία της εκδήλωσης, η πενθήμερη κερασονηστεία θα προσφέρει για βρώση κάθε 4 ώρες μόνον ένα μπολ Κεράσια και αρκετό Πηλιορείτικο νερό που θα κάνει τους συμμετέχοντες να μην πεινούν και να μην διψούν. Ακόμη, στο πλαίσιο της συνάντησης θα γίνονται ασκήσεις, ομιλίες, παρουσιάσεις, μασαζάκια, ρεφλεξολογία κλπ.).
Μεταξύ άλλων θα συμμετάσχουν οι Γιώργος Κατσαντώνης από την Κατερίνη (ασκήσεις Qi Goung και Ταοϊστικό μασάζ εξισορρόπησης τών Μεσημβρινών), η Γεωργία Μπαρούτα από την Ζαγορά (φαρμακοποιός – αλλά και ειδικευμένη στην ρεφλεξολογία), η Βίκυ Ρουμελιώτη από την Αθήνα (γυμνάστρια και δασκάλα Γιόγκα – που αυτή την φορά έχει αναλάβει τις ασκήσεις στην πισίνα με τον διεθνή τίτλο : Aquarobics), η Δάφνη Τζιανοπούλου από την Θεσσαλονίκη (εκπαιδεύτρια Shiatsu με δική της σχολή 3ετούς φοιτήσεως στην εκπαίδευση Σιάτσου στην Θεσ/κη), η Δώρα Ρήγα από τον Βόλο (δασκάλα Γιόγκα και οδηγός βουνών – πεζοπορίες και αναρρίχηση ), η Έλενα Πισαρένκο από τον Βόλο (δασκάλα Γιόγκα + μπαλέτο), η Θάλεια από την Θεσσαλονίκη (Amrit Sagar Saraswati – Yoga Instructor), η Όλγα Ρεντζούλη από την Τσαγκαράδα (δασκάλα Γιόγκα και γυμναστικών).
Ο Βασίλης Τριτάκης είναι ολιστικός γιατρός (βελονισμός, Φυτοθεραπεία και Φυσική Προληπτική Ιατρική- διοργανωτής – υποκινητής ολιγοήμερων Διακοπών Υγείας και Αποτοξίνωσης), διοργανωτής μία φορά το έτος ολιγοήμερων εκδρομών στην Ινδία, στην Ζανζιβάρη, στην Σρι Λάνκα, στην Ταϋλάνδη, Μπαλί, Μαλδίβες και στο Νεπάλ ή αλλού όπου έχει εκπαιδευτεί και έχει δουλέψει σε νοσοκομεία κ.λπ. ἤ κοντά στους δασκάλους του.































