Περιφερειακό Συμβούλιο: Προγραμματική για δίκτυα αποχέτευσης και ομβρίων στην Αλόννησο

Προγραμματική σύμβαση με τον Δήμο Αλοννήσου θα υπογράψει η Περιφέρεια Θεσσαλίας, για την υλοποίηση του έργου δίκτυα αποχέτευσης ομβρίων στους οικισμούς Πατητήρι, Βότση, Καλαμάκια και το θέμα θα εγκριθεί στη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου, την Πέμπτη 8 Ιουνίου,, στις 6 το απόγευμα στη Λάρισα.

Στη συνεδρίαση θα καθοριστεί ο αριθμός μαθητευόμενων και σπουδαστών των δομών Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης (Μεταλυκειακό Έτος – Τάξη Μαθητείας ΕΠΑ.Λ., Μαθητεία ΕΠΑ.Σ., Μαθητεία Ι.Ε.Κ.) για απασχόληση στην Περιφέρεια Θεσσαλίας κατά το σχολικό έτος 2019-2020 καθώς και για τα επόμενα έτη.

Ακόμη θα εγκριθεί προγραμματική σύμβαση με τον Δήμο Αλοννήσου για την αναβάθμιση των βοηθητικών εγκαταστάσεων και του ηλεκτροφωτισμού του γηπέδου στη θέση Κοπρισιές.

Επίσης, θα εγκριθεί η υπογραφή Προγραμματικής Σύμβασης Πολιτισμικής Ανάπτυξης για την υλοποίηση του έργου «Ανάδειξη Αρχαιολογικού Χώρου Μαγούλας Πλατανιώτικης του Δήμου Αλμυρού» μεταξύ Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού, Περιφέρειας Θεσσαλίας, Δήμου Αλμυρού και Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.

Ο σώμα θα εγκρίνει τέλος την υπογραφή Προγραμματικής Σύμβασης για την υλοποίηση της πράξης «Εγκατάσταση συστήματος ψύξης – θέρμανσης στον Ι.Ν. Αγ. Κωνσταντίνου και Ελένης».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.