Περιοδεία Β. Μεταξά στη Σκόπελο- Απηύθυνε κάλεσμα συμπόρευσης και αντεπίθεσης με το ΚΚΕ

Επίσκεψη στο νησί της Σκοπέλου πραγματοποίησε το Σάββατο 13/4 κλιμάκιο της Τ.Ε Μαγνησίας με επικεφαλής τον βουλευτή του Κόμματος Βασίλη Μεταξά. Πραγματοποίησε περιοδεία , μαζί με τον δημοτικό σύμβουλο της Λαϊκής Συσπείρωσης Βασίλη Ρόιδο,  στο Κέντρο Υγείας και στο πυροσβεστικό κλιμάκιο του νησιού, όπου συνομίλησε με τους εργαζόμενους για τα ζητήματα της επικαιρότητας, τα τοπικά προβλήματα του νησιού που είναι μεγάλα. Κυρίως αναφέρθηκε στην προστασίας την υγεία, στην αντιπυρική προστασία σε ένα καλοκαίρι που προβλέπεται δύσκολο και στην ακτοπλοϊκή σύνδεση του νησιού με την ηπειρωτική Ελλάδα.

Όπως σημειώνεται σε σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε η Τομεακή Επιτροπή Μαγνησίας ο Βουλευτής ενημέρωσε τους εργαζόμενους για τις πρωτοβουλίες και τις ερωτήσεις που έχει πραγματοποιήσει το Κόμμα στην Βουλή για το ζήτημα της υποστελέχωσης του κέντρου Υγείας, που στέλνει δεκάδες εργαζόμενους στην πόλη του Βόλου πληρώνοντας το κόστος της διαμονής και της μετακίνησης, επιπλέον σε αυτά των ιατρικών εξετάσεων. Αντίστοιχα την στήριξη του αιτήματος για την αναγκαία χρηματοδότηση του πυροσβεστικού κλιμακίου και την πλήρη στελέχωση του για να μπορέσει να ανταποκριθεί στην απαιτήσεις του νησιού που έχει μεγάλη δασοκάλυψη.

Κάλεσε τους εργαζόμενους να συμμετέχουν στην απεργιακή συγκέντρωση που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 17 Απρίλη για όλα τα παραπάνω προβλήματα. Ακόμα τους κάλεσε να αξιοποιήσουν τις ευρωεκλογές με ψήφο στο ΚΚΕ για να στείλουν πανευρωπαϊκό μήνυμα καταδίκης της πολιτικής της Ε.Ε, που θεωρεί κόστος την υγεία, την προστασία της ανθρώπινης ζωής, αναγνωρίζει όμως το δικαίωμα των εφοπλιστών να “παίζουν” με την ακτοπλοϊκή σύνδεση ενός ολόκληρου νησιού ανάλογα με την κερδοφορία τους.

Το απόγευμα πραγματοποιήθηκε μαχητική πολιτική συγκέντρωση που έστειλε μήνυμα αγωνιστικής ανάτασης – συμπόρευσης με το Κ.Κ.Ε και μπροστά στην μάχη των ευρωεκλογών.

Την συγκέντρωση άνοιξε με χαιρετισμό ο δημοτικός σύμβουλος της Λαϊκής Συσπείρωσης Βασίλης Ρόδιος, που στηλίτευσε την στάση της δημοτικής αρχής για όλα τα ζητήματα που αφορούν τον Σκοπελίτικο λαό, ιδιαίτερα στο ζήτημα της ακτοπλοϊκής σύνδεσης, που ούτε λίγο ούτε πολύ η δημοτική αρχή καλεί στην οικονομική ενίσχυση των αναξιοπαθούντων εφοπλιστών μήπως και φιλοτιμηθούν να φέρουν κανένα καράβι παραπάνω.

Στην κεντρική του ομιλία  ο βουλευτής του κόμματος απεύθυνέ κάλεσμα συμπόρευσης, μαχητικής στάσης, κοινής δράσης και αντεπίθεσης με το ΚΚΕ.

Κάλεσε τους κατοίκους – τις λαϊκές οικογένειες των νησιών, τους επαγγελματίες και εργαζόμενους του τουρισμού,  τους αλιείς και αγρότες, τους συνταξιούχους και τους νέους ανθρώπους – μαθητές και φοιτητές, ανεξάρτητα με το ποια πολιτική επιλογή είχαν στις εκλογικές αναμετρήσεις το 2023, στις επερχόμενες ευρωεκλογές, με το ψηφοδέλτιο του ΚΚΕ. Να στείλουν ένα δυνατό μήνυμα στην κυβέρνηση της ΝΔ και την αντιλαϊκή της πολιτική, ένα δυνατό και ανόθευτο μήνυμα στην Ε.Ε. και τα κόμματά της. Να κοκκινίσει η Σκόπελος!

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.