Πνίγηκε ψαράς στο Χοροστάσι Αλμυρού

Είχε πάει για ψάρεμα με τη βάρκα του σήμερα το πρωί

Πνιγμένος εντοπίστηκε από λιμενικούς του Λ.Σ. Αμαλιάπολης, σήμερα το μεσημέρι ένας 80χρονος άνδρας, που είχε πάει για ψάρεμα με τη βάρκα του σήμερα το πρωί, δεν επέστρεψε νωρίς και η σύζυγός του ενημέρωσε το Λιμεναρχείο.
Ο άτυχος ηλικιωμένος βρέθηκε πεσμένος μπρούμυτα στη θάλασσα, κοντά στη βάρκα του που έπλεε ακυβέρνητη στο λιμανάκι στη θέση Χοροστάσι Αλμυρού, σε μικρή απόσταση από τη στεριά, όπου το βάθος ήταν μικρό.
Ο 80χρονος ξεκίνησε στις 7.30 σήμερα το πρωί να πάει για ψάρεμα με τη βάρκα μήκους 3,5 μ. που διέθετε, ωστόσο περνούσαν οι ώρες και δεν επέστρεψε, με αποτέλεσμα περίπου στις 12 το μεσημέρι, η σύζυγός του να ανησυχήσει και να ενημερώσει τηλεφωνικά τον Λιμενικό Σταθμό Αμαλιάπολης.

Αμέσως βγήκε αυτοκίνητο με λιμενικούς που είδαν μέσα στο λιμάνι τη βάρκα να πλέει ακυβέρνητη και τον ηλικιωμένος να είναι πεσμένος μπρούμυτα, χωρίς να έχεις τις αισθήσεις του.
Με ιδιωτικό σκάφος οι λιμενικοί πήγαν στο σημείο και ανέσυραν από τη θάλασσα τον άνδρα, που ήταν ήδη νεκρός, ενώ ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ μετέφερε τη σορό του στη 1 το μεσημέρι στο Νοσοκομείο Βόλου.

Για τον πνιγμό διενεργείται προανάκριση, ενώ παραγγέλθηκε νεκροψία – νεκροτομή, για να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια θανάτου του.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.