Ποιους θέλει να «βγάλει» βουλευτές ο Αχιλλέας Μπέος

Το παρασκήνιο στην γαλάζια παράταξη και τα επικίνδυνα παιχνίδια των τριών

Η αλαζονική συμπεριφορά του Δημάρχου Βόλου, Αχιλλέα Μπέου, τον οδηγεί σε ακραίες συμπεριφορές, θέλοντας να ελέγχει απόλυτα το πολιτικό σύστημα στη Μαγνησία.
Ιδιαίτερα στο χώρο της Νέας Δημοκρατίας, αλλά και να εμβολίζει τα κόμματα του ΣΥΡΙΖΑ και του ΠΑΣΟΚ- ΚΙΝΑΛ.

Στόχος του, μέσω του μεγαλοϊδεατισμού που τον διακατέχει, είναι να ασκεί ισχυρή επιρροή στους δυο βουλευτές της ΝΔ που θα εκλεγούν στις 2 Ιουλίου και να μπορέσει να πάρει ψήφους από ΣΥΡΙΖΑ και το ΠΑΣΟΚ- ΚΙΝΑΛ, για να πετύχει το μεγάλο ποσοστό επανεκλογής του ως Δημάρχου στις προσεχείς εκλογές του Οκτωβρίου.

Το σχέδιο του Αχιλλέα Μπέου, δεν μπορούμε να ξέρουμε που μπορεί να φτάσει για να ολοκληρωθεί και αν ο στόχος του δεν είναι μόνον να ελέγχει πολιτικά τα πάντα στη Μαγνησία
και στον Βόλο, αλλά να φθάνει και
πέραν από τα δημαρχιακά του καθήκοντα και σε κυβερνητικά πόστα, όπως άλλωστε το έχει πει πρόσφατα σε δημόσιες δηλώσεις του. «Κάντε με εμένα πρωθυπουργό.
Ας μου δώσουν εμένα την ηγεσία του ποδοσφαίρου και να δείτε πως θα λύσω όλα τα προβλήματα».
Ο Αχιλλέας Μπέος, ως χαρακτήρας, μπορεί να κάνει αθρόες, πολιτικές κωλοτούμπες και δεν έχει κανένα πρόβλημα ιδεολογικό. Άλλωστε, μας έχει επιδείξει τα προσόντα του, να αλλάζει συνεχώς «πολιτικά κοστούμια». Από τρόφιμος των φυλακών, να ξεπερνά αλώβητος το βαρύ κατηγορητήριο περί στημένων ποδοσφαιρικών αγώνων και να τολμά να θέτει υποψηφιότητα για δήμαρχος, να επιτυγχάνει για εννέα χρόνια να διοικεί την πόλη ως «δικτατορίσκος» και να έχει την εμπιστοσύνη του ίδιου του Πρωθυπουργού Κ. Μητσοτάκη, και να φτάνει στο σημείο να χαριεντίζεται μαζί του με το περίφημο που εκστόμισε «Δημαρχάρα μου».

Ο Δήμαρχος Βόλου, έχει χάσει όμως αυτό που όλα αυτά τα χρόνια προσπάθησε και πέτυχε να δημιουργήσει, το ψεύτικο προφίλ του ανεξάρτητου και υπερκομματικού, του ανίκητου εκλογικά, ο οποίος αγωνίζεται μόνο για την πόλη του και τα συμφέροντα των πολιτών.

Ο Αχιλλέας Μπέος, βλέποντας ότι με τις πολιτικές, δεξιόστροφες κινήσεις του τον έχουν πάρει είδηση οι Βολιώτες, και όσα έλεγε, χρόνια τώρα, περί υπερκομματικής υποψηφιότητας, αποκαλύφθηκαν, την «έστησε» στον πρώην πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, θέλοντας να πείσει ότι τα έχει καλά με όλους και παλεύει για το καλό του Βόλου.
Μ’ αυτή την…επίσκεψή του ο Αχιλλέας Μπέος, προσπάθησε να φέρει μαζί του και Συριζαίους ψηφοφόρους στις δημοτικές εκλογές και να ξεχαστούν όσα με λόγια και πράξεις έλεγε εννέα χρόνια που «ελέγχει» την πόλη.

Πρώτος όμως στόχος του παραμένει ο έλεγχος των Νεοδημοκρατών ψηφοφόρων και γι αυτό έχει επιλέξει τους δυο βουλευτές που «κοουτσάρει» με κάθε τρόπο για να εκλέξει. Ήδη εδώ και ένα χρόνο έχει δώσει τις κατευθύνσεις, μέσω δικών του ανθρώπων, να βοηθήσουν τους δυο υφυπουργούς, Ζέτα Μακρή και Χρ. Τριαντόπουλο και να αποκλειστούν όλοι οι άλλοι. Σύμφωνα με πληροφορίες, στα γραφεία των δύο εκλεκτών του, έχουν τοποθετηθεί Βολιώτες συνεργάτες του Δημάρχου, οι οποίοι αμοίβονται από τον Βολιώτικο λαό για να «υπηρετούν» τη Ζέτα Μακρή και τον Χρήστο Τριαντόπουλο. Με συνεχή τηλεφωνήματα τους προωθούνται, ακόμη και ως δίδυμο στους Βολιώτες ψηφοφόρους.

Αυτό έχει γίνει γνωστό τις τελευταίες ημέρες στους υπόλοιπους υποψηφίους της ΝΔ και το ήδη τεταμένο προεκλογικό κλίμα της γαλάζιας παράταξης έχει πάρει φωτιά. Έχουν παντού σταλεί όμως ήδη τα μηνύματα ότι οι ενέργειες Μπέου και των δυο υφυπουργώς δεν θα γίνουν ανεκτές.
Ίδιες πληροφορίες αναφέρουν, ότι το «κόλπο» Μπέου έχει διχάσει τον κόσμο της ΝΔ δεν θα αφήσει να γίνει το «έγκλημα» αυτό ενάντια στην ενότητα της γαλάζιας παράταξης.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.