Πρόεδρος Αγροτικού Συνεταιρισμού Ζαγοράς σε πρωθυπουργό: Να γίνουν πραγματικότητα οι εξαγγελίες για τους συνεταιρισμένους αγρότες

«Είναι ιδιαίτερη τιμή για τον αιωνόβιο συνεταιρισμό μας, που σε τέσσερις μήνες συμπληρώνει 103 χρόνια συνεχούς λειτουργίας, η παρουσία σας σήμερα εδώ» τόνισε, ο πρόεδρος του Αγροτικού Συνεταιρισμού «Ζαγορίν», κ. Αντώνης Λάσκος, υποδεχόμενος τον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα. Όπως τόνισε « Ο Αγροτικός Συνεταιρισμός Ζαγοράς Πηλίου, τα μέλη, οι εργαζόμενοι και οι κάτοικοι της περιοχής σας καλωσορίζουμε στο κοινό μας σπίτι και σας ευχαριστούμε θερμά που επιλέξατε το ιστορικό χωριό μας για να θέσετε τα ζητήματα που αφορούν τον αγροτικό τομέα.
Η επιλογή σας σηματοδοτεί και αναδεικνύει όλες πτυχές και αξίες της συνεταιριστικής ιδέας, που μεγαλούργησε στα χέρια των παραγωγών κι έχει επεκτείνει τη δύναμη της στα διπλανά μας χωριά, Πουρί και Μακρυράχη. Ελπίζουμε ότι θα γίνουν πραγματικότητα όλα όσα πρόσφατα εξαγγέλθηκαν για τους συνεταιρισμένους αγρότες επί του φορολογικού και ασφαλιστικού ζητήματος, καθώς θα αποτελέσουν μεγάλη ελάφρυνση για εκείνους. Πρόκειται για θέματα που έχουμε θέσει και στην υφυπουργό, Κατερίνα Παπανάτσιου, που είναι παιδί του συνεταιρισμού μας».

Ακούστε αναλυτικά:

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.