Στην πρόσληψη 11 εργαζομένων με επτάμηνη σύμβαση προχωρεί η Γενική Διεύθυνση Αρχαιοτήτων και Πολιτιστικής Κληρονομιάς του υπουργείου Πολιτισμού στη Μαγνησία, προκειμένου να καλυφθούν οι ανάγκες μέχρι το τέλος του χρόνου.
Συγκεκριμένα στη Μαγνησία θα προσληφθούν για διάστημα 7 μηνών 8 φύλακες μουσείων και αρχαιολογικών χώρων Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στην Εφορεία Αρχαιοτήτων Μαγνησίας, δύο νυχτοφύλακες μουσείων και αρχαιολογικών χώρων Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και ένας λογιστικού Τεχνολογικής Εκπαίδευσης.
Οι υποψήφιοι όλων των ειδικοτήτων πρέπει να είναι ηλικίας από 18 έως και 67 ετών και κατ’ εξαίρεση έως 70 ετών, όσοι έχουν συμπληρώσει τα 67 και δεν έχουν συνταξιοδοτηθεί από το δημόσιο ταμείο ή άλλον ασφαλιστικό φορέα. Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν και να υποβάλλουν αίτηση υπεύθυνη δήλωση και τα δικαιολογητικά τους αποκλειστικά ηλεκτρονικά στη διεύθυνση https://sox.culture .gov.gr.
Για τη σύνδεση στην εφαρμογή απαιτείται η χρήση προσωπικών κωδικών taxisnet. Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων θα είναι διάρκειας 10 ημερών, ενώ για το ακριβές χρονικό διάστημα για την υποβολή των ηλεκτρονικών αιτήσεων θα δημοσιευτεί σχετική ανακοίνωση στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ, στον διαδικτυακό κόμβο του ΥΠΠΟ www.culture.gov.gr και στον σύνδεσμο https://sox.culture.gov.gr.
Οι υποψήφιοι μπορούν να αναζητήσουν περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την ανακοίνωση και τα παραρτήματα στους παραπάνω ιστότοπους καθώς και στον διαδικτυακό τόπο του ΑΣΕΠ (www.asep.gr).































