Ψυχραιμία ζήτησε από τις παρατάξεις στις αυτοδιοικητικές εκλογές ο Κ. Αγοραστός

Και τα κόμματα… «να μην παρέχουν στήριξη για… τη στήριξη»

Την ανάγκη οι παρατάξεις να δουν με ψυχραιμία και νηφαλιότητα τις αυτοδιοικητικές εκλογές, δήλωσε ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κ. Αγοραστός, με αφορμή την εκδήλωση της Κυριακής στο Valis στην Αγριά, παρουσία του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκου Μητσοτάκη.
Ο κ. Αγοραστός, τόνισε ότι ο συνδυασμός “Συμμαχία υπέρ των πολιτών” είναι μια μεγάλη παράταξη που ξεκινά από την προοδευτική αριστερά διανύει το προοδευτικό κέντρο και καταλήγει στην προοδευτική δεξιά.
Όπως είπε «δείξαμε με πορεία, με έργο και σχέδιο ότι δεν έχουμε διαχωριστικές γραμμές, δεν κάνουμε διακρίσεις, ξέρουμε να συνεργαζόμαστε, ξέρουμε να είμαστε υπερκομματικά πατριώτες κι είμαστε εκείνη η Περιφερειακή Αρχή, που έχει βάλει βαθιά αποτύπωμα σε Ελλάδα και Ευρώπη και έχει διαδραματίσει αποφάσεις καίριες ειδικά για τη χώρα».

Ο κ. Αγοραστός, χαρακτήρισε ιδιαίτερη τιμή όταν έρχεται ένας αρχηγός για να δώσει στήριξη καθώς όπως είπε “στηρίξεις έχουν δοθεί από την Αθήνα, τηλεφωνικά, τηλεγραφικά, τηλεοπτικά. Είναι μεγάλη τιμή γιατί μου δίνει δύναμη. Εμείς θα είμαστε σε μια γιορτή της δημοκρατικής αυτοδιοίκησης που ξέρει να κάνει δημιουργικές ανατροπές που ξέρει να φτάνει στο αποτέλεσμα. Είναι μεγάλη τιμή, γιατί όταν έρχεται ο αρχηγός κόμματος και πιθανών πρωθυπουργός και διά στόματός του είναι σημαντικό να παίρνει τον παλμό και να έχει εικόνα και ήχο πραγματικότητας και να δίνει στήριξη μετά λόγου γνώσεως”.

Ο ίδιος είπε ότι η παράταξη του είχε από αρχή καλέσει όλες τις προοδευτικές παρατάξεις και τα κόμματα να δουν με ψυχραιμία και νηφαλιότητα τις αυτοδιοικητικές εκλογές, να κάνουν αξιολογήσεις με σοβαρότητα. «Να επιλέξουν αυτούς που πιστεύουν ότι είναι καλύτεροι όχι με κομματικά γυαλιά, αλλά με αυτοδιοικητικά γυαλιά. Αυτοδιοίκηση είναι ο άνθρωπος. Μέσα από την αυτοδιοίκηση διεισδύουν οι επιθυμίες των ανθρώπων. Να πάρουν τον παλμό της κοινωνίας και να κάνουν αξιολόγηση στήριξης και όχι στήριξη για τη στήριξη», τόνισε.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.