Σαράντα έξι μαχαιριές δέχτηκε ο Αριστείδης Κολοβός!

Αύριο θα απολογηθεί ο δολοφόνος του επιχειρηματία στον Αλμυρό

Στα Δικαστήρια Βόλου οδηγήθηκε σήμερα το μεσημέρι ο 36χρονος ομογενής από το Ουζμπεκιστάν που κατηγορείται ότι κατακρεούργησε με μαχαίρι τον 64χρονο επιχειρηματία Αριστείδη Κολοβό, το βράδυ της Τρίτης στο διαμέρισμα πολυκατοικίας που διέμενε στον Αλμυρό, για οικονομικές και προσωπικές διαφορές.
Όπως έγινε γνωστό, επειδή ο δράστης δεν είχε δικηγόρο, ο ανακριτής όρισε αυτεπάγγελτα και έδωσε αναβολή μέχρι να ενημερωθεί ο συνήγορος, οπότε θα οδηγηθεί ξανά, αύριο Παρασκευή το μεσημέρι, για να απολογηθεί. Ο 36χρονος κατηγορείται για ανθρωποκτονία από πρόθεση και κλοπή.
Στο μεταξύ, ανατριχιαστικές είναι οι αποκαλύψεις από την ιατροδικαστική έκθεση, που αναφέρει ότι ο 36χρονος κατάφερε στον άτυχο επιχειρηματία 46 μαχαιριές (!) στον θώρακα και στην κοιλιά, άλλες επιφανειακές και άλλες που προκάλεσαν βλάβες, με την θανατηφόρα το θύμα να τη δέχεται στο θώρακα, με αποτέλεσμα να πληγεί στον τράχηλο και την καρωτίδα…
Η δολοφονία του άτυχου 64χρονου έγινε με μαχαίρι που είχε λάμα 12 εκατοστών και οφείλεται και η λίμνη αίματος που βρέθηκε γύρω από το άψυχο σώμα του άτυχου επιχειρηματία, στο διαμέρισμα και στους διαδρόμους της πολυκατοικίας που διέμενε.
Σύμφωνα με αστυνομικούς ο 36χρονος παραδέχτηκε ότι ήταν ο δολοφόνος του επιχειρηματία, ενώ γενικά είναι κλειστός τύπος και δεν μιλάει εύκολα, αλλά τα στοιχεία σε βάρος του είναι αδιάσειστα.

Σημειώνεται ότι θύτης και θύμα βρέθηκαν το απόγευμα της Τρίτης στον Αλμυρό και ο επιχειρηματίας κάλεσε τον 36χρονο στο σπίτι του, για να λύσουν τις διαφορές που είχαν. Ο θύτης φέρεται ότι επισκέφθηκε τον 64χρονο, αρχικά συζήτησαν, στη συνέχεια ανέβηκαν οι τόνοι, λογομάχησαν και, γύρω στις 9.30 το βράδυ τον σκότωσε με δεκάδες μαχαιριές που του κατάφερε.
Στη συνέχεια ο δράστης έψαξε όλο το σπίτι, βρήκε και έκλεψε ποσό 4.400 € και τα κλειδιά του αυτοκινήτου του, ενώ προσπάθησε να εξαφανίσει τα ίχνη του ρίχνοντας χλωρίνη και βάζοντας σπρέι στο φούρνο μικροκυμάτων για να προκληθεί έκρηξη και πυρκαγιά, κάτι που τελικά δεν έγινε.
Ο 36χρονος έκλεψε το αυτοκίνητο του θύματος και στην προσπάθειά του να κατευθυνθεί προς Λάρισα, στο ύψος του Αερινού, νωρίς το πρωί της Τετάρτης, εξετράπη της πορείας του και τραυματίστηκε ελαφρά στο κεφάλι και στο πόδι και, αφού μίλησε με έναν οδηγό φορτηγού που σταμάτησε για να τον βοηθήσει, έφυγε με τα πόδια, με άλλο όχημα έφτασε στο Βελεστίνο και στη συνέχεια κατέληξε στο σπίτι του στον Πλάτανο Αλμυρού.

Εξιχνίαση – ρεκόρ
Μεθοδικός και άξιος λόγου ήταν και ο τρόπος που έδρασε η Αστυνομία που κατάφερε να κάνει εξιχνίαση – ρεκόρ, με τη σύλληψη του δράστη δύο ώρες αφότου ο γιός του επιχειρηματία βρήκε τη σορό του πατέρα του στο σπίτι του.
Μάλιστα, οι αστυνομικοί, δεν είχαν καν μπει στο διαμέρισμα την ώρα της σύλληψης, διότι αναμενόταν κλιμάκιο της Υποδιεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών από τη Θεσσαλονίκη στον Αλμυρό, για να συγκεντρώσει τα απαραίτητα στοιχεία από το διαμέρισμα.
Βασισμένοι στην περιγραφή του οδηγού φορτηγού με τον οποίο ήρθε σε επαφή ο δράστης, οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου, κατάφεραν άμεσα να τον ταυτοποιήσουν και δεν άργησαν να τον εντοπίσουν και να τον συλλάβουν στο σπίτι του στον Πλάτανο, όπου βρήκαν τα χρήματα που είχε κλέψει από το σπίτι του επιχειρηματία.
Ο ίδιος παραδέχτηκε ότι είναι ο δράστης της δολοφονίας και είπε ότι το έκανε γιατί είχε οικονομικές και άλλες διαφορές, από την περίοδο που εργαζόταν, στα μέσα του 2014, στην επιχείρηση κατασκευής τρέιλερ και μεταλλικών εξαρτημάτων του θύματος.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.