Σε Ανάβρα και Αμαλιάπολη βρέθηκε ο Χρήστος Μπουκώρος

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
Συνεχίζοντας τις επαφές με τους κατοίκους της υπαίθρου της Μαγνησίας

Ζητήματα κτηνοτροφικής και αγροτικής ανάπτυξης, υποδομών υγείας, θέματα που άπτονται της καθημερινότητας, της παιδείας και της οικονομίας υπήρξαν μερικά από τα ζητήματα που συζήτησε ο Χρήστος Μπουκώρος με τους κατοίκους κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στην Ανάβρα, οι οποίοι δεν παρέλειψαν να τον ευχαριστήσουν για την άμεση ανταπόκριση και προσωπική του συμβολή, ώστε να επιλυθεί το μεγάλο ζήτημα της έλλειψης γιατρού στην περιοχή.
Στη συνέχεια ο βουλευτής Μαγνησίας και εκ νέου υποψήφιος επισκέφθηκε την Αμαλιάπολη, όπου επίκεντρο της συζήτησης αποτέλεσε η τουριστική ανάπτυξη της περιοχής, η οποία ενισχύθηκε σημαντικά και από τη δημιουργία των τριών νέων υποθαλάσσιων μουσείων. Ενα νέο τουριστικό κεφάλαιο στην περιοχή, που αποτελεί σπουδαίο αναπτυξιακό εργαλείο για την περιοχή και όχι μόνο και το οποίο σε συνδυασμό με τον καταδυτικό τουρισμό θα συμβάλλει ουσιωδώς στην τόνωση της τοπικής οικονομίας.
Ο Χρήστος Μπουκώρος ευχαρίστησε τους κατοίκους για αυτόν τον ουσιαστικό διάλογο, ενώ τόνισε για ακόμη μία φορά ότι θα βρίσκεται πάντα δίπλα τους, συνεχίζοντας τον αγώνα του και μετά τις εκλογές.

ΛΕΖΑΝΤΑ: Φωτογραφίες από τις συναντήσεις με κατοίκους του βουλευτή Μαγνησίας και εκ νέου υποψηφίου Χρήστου Μπουκώρου σε Ανάβρα και Αμαλιάπολη.



Φωτογραφίες από τις συναντήσεις με κατοίκους του βουλευτή Μαγνησίας και εκ νέου υποψηφίου Χρήστου Μπουκώρου σε Ανάβρα και Αμαλιάπολη.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.

Η εφημερίδα Μαγνησία και το magnesianews.gr είναι δίπλα στον Πολίτη.

Στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες που αφορούν τη γειτονιά σου και τον τόπο μας.