Σε κατάσταση συναγερμού η Σκιάθος-Πλημμύρες, κατολισθήσεις και «λουκέτο» στον δρόμο προς τις Κουκουναριές (βίντεο)

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
Σε κλοιό κακοκαιρίας το νησί

Σοβαρά προβλήματα στο οδικό δίκτυο της Σκιάθου έχει προκαλέσει η έντονη και παρατεταμένη βροχόπτωση, με τις αρμόδιες αρχές να προχωρούν σε διακοπή της κυκλοφορίας σε τμήμα του δρόμου προς τις Κουκουναριές, για την προστασία των οδηγών.

Με απόφαση της Αστυνομίας, απαγορεύεται από τις 13:30 της Τετάρτης 28 Οκτωβρίου 2026 η διέλευση οχημάτων στο οδικό δίκτυο Σκιάθου–Κουκουναριών, από την περιοχή «Ακρόπολη» έως τις Κουκουναριές. Το μέτρο αφορά επίσης τις περιοχές Βασιλιάς, Αχλαδιές, Αγία Παρασκευή και Τρούλος, καθώς και τις κάθετες δευτερεύουσες οδούς.

Η απόφαση ελήφθη εξαιτίας των δυσμενών καιρικών συνθηκών, οι οποίες έχουν επιβαρύνει την κατάσταση στους δρόμους και έχουν αυξήσει τον κίνδυνο για τους διερχόμενους. Η κυκλοφορία θα αποκατασταθεί όταν υποχωρήσουν τα φαινόμενα και κριθεί ότι το οδικό δίκτυο είναι ασφαλές.

Σύμφωνα με την πρόγνωση της ΕΜΥ, τα έντονα καιρικά φαινόμενα αναμένεται να συνεχιστούν έως τις 17:00, γεγονός που καθιστά αναγκαία την αυξημένη προσοχή των κατοίκων και των επισκεπτών του νησιού.

Οι οδηγοί καλούνται να συμμορφώνονται με τις υποδείξεις των αρχών και να αποφεύγουν τις άσκοπες μετακινήσεις όσο διαρκεί η κακοκαιρία.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.

Η εφημερίδα Μαγνησία και το magnesianews.gr είναι δίπλα στον Πολίτη.

Στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες που αφορούν τη γειτονιά σου και τον τόπο μας.