Σεμινάριο τουρισμού για επαγγελματίες και εργαζόμενους στον Δ. Ζαγοράς –Μουρεσίου

υποτ…….. Κάνουμε τις προσδοκίες μας γνώση και την γνώση σημαντικό εργαλείο προόδου», δηλώνει ο Ν. Σαρούκος
Ο Δήμος Ζαγοράς – Μουρεσίου σε συνεργασία με την Διεύθυνση Τουρισμού (ΠΥΤ) Θεσσαλίας, διοργανώνει σεμινάριο τουρισμού που απευθύνεται αποκλειστικά σε επαγγελματίες & εργαζόμενους του κλάδου, με θέμα: «Η μεγιστοποίηση της φήμης και των πωλήσεων μέσω των σελίδων κοινωνικής δικτύωσης & η διαχείριση παραπόνων των πελατών». Ομιλητής του σεμιναρίου θα είναι ο Προϊστάμενος Ελέγχου Επιθεωρήσεων & Τουριστικής Ανάπτυξης Θεσσαλίας του Υπουργείου Τουρισμού, κ. Σαρούκος Νικόλαος. Η διάρκεια του θα είναι 3 ώρες και η συμμετοχή είναι δωρεάν.
Για τη διευκόλυνση των συμμετεχόντων το σεμινάριο θα διεξαχθεί δύο σημεία. Συγκεκριμένα:
• Στη Ζαγορά, 5 Απριλίου 2024, στις 17:00, στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του Δημοτικού Σχολείου Ζαγοράς
• Στην Τσαγκαράδα, 12 Απριλίου 2024, στις 17:00, στην Αίθουσα Συνεδριάσεων του Δημοτικού Κτιρίου Τσαγκαράδας
Η Εντεταλμένη Δημοτική Σύμβουλος Τουρισμού του Δήμου Ζαγοράς – Μουρεσίου κ. Τριανταφύλλου Άσπα δήλωσε: «Σε ένα συνεχώς μεταλλασσόμενο περιβάλλον όπως αυτό του τουρισμού, ένας Δήμος οφείλει, πέραν των βασικών του υποχρεώσεων προς τους επαγγελματίες και εργαζόμενους του κλάδου, να συμβάλλει στο επιχειρηματικό γίγνεσθαι, ενημερώνοντας, εκπαιδεύοντας και υποστηρίζοντας τους δημότες του.
Αυτή είναι η αρχή μιας προσπάθειας με μελλοντικό στόχο σεμινάρια, ημερίδες και ενημερωτικές εκδηλώσεις να γίνουν θεσμός στα χωριά του Δήμου μας. Οφείλουμε να εκμεταλλευτούμε ιδιαίτερα τους μήνες εκείνους, όπου οι επαγγελματίες και οι εργαζόμενοι δεν αντιμετωπίζουν ιδιαίτερο φόρτο εργασίας, για την καλύτερη εκπαίδευση, κατάρτιση και ενημέρωση τους. Η συμμετοχή των ανθρώπων του τουρισμού κρίνεται απαραίτητη και θα μας τιμήσει ιδιαιτέρως!
Τέλος, θέλω να ευχαριστήσω πολύ τον κ. Σαρούκο για το χρόνο που θα αφιερώσει στους επαγγελματίες του Ανατολικού Πηλίου με την παρουσία και ομιλία του σε αυτή τη δράση!» Με τη σειρά του, ο Προϊστάμενος Ελέγχου και Τουριστικής Ανάπτυξης Θεσσαλίας του Υπουργείου Τουρισμού, Νικόλαος Σαρούκος, επισήμανε τα ακόλουθα: «Όταν συμμαχούν Δημόσιες Αρχές υπέρ του πολίτη, υπέρ της επιχειρηματικότητας και του κοινού καλού, επιτελούνται πραγματικά θαύματα. Περιμένουμε με χαρά τον επιχειρηματικό κόσμο να ανταποκριθεί σε ένα κάλεσμα ενημέρωσης, κατάρτισης και εκπαίδευσης που τόσο ανάγκη έχει η τουριστική μας ταυτότητα. Κάνουμε τις προσδοκίες μας γνώση και την γνώση σημαντικό εργαλείο προόδου».
Ενημερωτικά, για όσους επιθυμούν να δηλώσουν συμμετοχή στο σεμινάριο, η καταληκτική ημερομηνία είναι η Τρίτη 3 Απριλίου 2024 και ώρα 14.00, στο Δημαρχείο Ζαγοράς και τηλεφωνικά στο 2426350114.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.