Σήμερα οι εκλογές για νέο Δ.Σ. στο Σύλλογο Δασκάλων Μαγνησίας

Ποιοι οι υποψήφιοι και με ποιους συνδυασμούς

Σήμερα Παρασκευή 9 Ιουνίου το πρωί θα γίνει η εκλογοαπολογιστική συνέλευση του Συλλόγου Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Μαγνησίας, στο Εργατικό Κέντρο Βόλου και από τη 1 το μεσημέρι θα στηθούν κάλπες για εκλογή νέας Διοίκησης του Συλλόγου, αντιπροσώπων στο 86ο Συνέδριο της ΔΟΕ και αντιπροσώπων στο Νομαρχιακό Τμήμα της ΑΔΕΔΥ. Οι εκλογές των δασκάλων, θα γίνουν στο 3ο και 20ο Δ.Σ. Βόλου (Γαλλίας-Όγλ) από τις 13:00 μέχρι τις 19:00. Η εκλογοαπολογιστική συνέλευση, θα γίνει την Παρασκευή 9 Ιουνίου στο Εργατικό Κέντρο Βόλου από τις 8.15 το πρωί και αφού γίνει απολογισμός του απερχόμενου Δ.Σ., οικονομικός απολογισμός, κριτική πεπραγμένων του Δ.Σ. και ακουστούν προτάσεις των μελών, ενώ τα θέματα που θα απασχολήσουν τη συνέλευση είναι το «Σχολείο που βιώνουμε – το σχολείο που οραματιζόμαστε, προσχολική, ειδική αγωγή, διορισμοί στην εκπαίδευση και εκπαίδευση προσφύγων και μεταναστών». Η ψηφοφορία θα γίνει στο 3ο και 20ο Δ.Σ. Βόλου (Γαλλίας-Ογλ) από τις 13:00 μέχρι τις 19:00. Δικαίωμα συμμετοχής και λόγου στις διαδικασίες της Γ.Σ. και δικαίωμα ψήφου έχουν μόνο τα οικονομικά τακτοποιημένα μέλη.

Καλούνται τα μέλη του Συλλόγου, που δεν είναι τακτοποιημένοι οικονομικά να ρυθμίσουν την εκκρεμότητα μέχρι την ημέρα της Γενικής Συνέλευσης και ώρα 11:30 π.μ.
Όσοι εκπαιδευτικοί υπηρετούν με απόσπαση στο Ν. Μαγνησίας πρέπει να προσκομίσουν απόδειξη-βεβαίωση εκκαθαριστή ότι είναι ταμιακώς εντάξει στο σύλλογό τους ή να πληρώσουν την ετήσια συνδρομή τους μέχρι τις 11:30 π.μ. την ημέρα διεξαγωγής της Τακτικής Συνέλευσης , εφόσον δεν είναι ταμιακώς εντάξει. Σε περίπτωση που δεν θα καταφέρουν να προσκομίσουν απόδειξη από το σύλλογό τους μπορούν να πληρώσουν την ημέρα της διεξαγωγής των εκλογών και τα χρήματα θα τους επιστραφούν με την προσκόμιση της απόδειξής τους από τον σύλλογο που ανήκουν.

Οι υποψήφιοι για τις εκλογές
Οι υποψήφιοι της ΔΑΚΕ Π.Ε. για το Δ.Σ, είναι Αθανασίου Ευάγγελος, Γαϊτανά Δήμητρα, Γάτος Σπύρος, Δεληογλάνης Κων/νος, Ζώτος Γεώργιος, Κανελλόπουλος Αναστάσιος, Καπουρνιώτης Γεώργιος, Καραγιάννης Αθανάσιος, Κέλλα Βιργινία, Κίτσιος Γεώργιος, Κουτμάνης Νικόλαος, Κυπαρισσάκος Δημήτριος, Λεπίδας Δημήτριος, Λιάκου Ειρήνη, Μούσιος Απόστολος, Ξένης Μάριος, Πολύζος Κων/νος, Ριζάκη Αθανασία, Σιάφης Πέτρος, Σταθόπουλος Δημήτριος, Σταυράκη Ευαγγελία (Βιβή), Τσιγάρας Γεώργιος, Τσιούμαρη Νικολέτα, Τσιτώτα Σοφία και Τσοπουρίδου Αικατερίνη.
Οι υποψήφιοι για το Δ.Σ. της Ριζοσπαστικής Παρέμβασης Εκπαιδευτικών Ν. Μαγνησίας είναι οι Βούλγαρης Θεόδωρος, Θεοκλητίδη Άννα, Κόλλια Ευφροσύνη, Καρεγκλά Ελισσάβετ (Ισαβέλλα), Μουντούρης Παναγιώτης, Παπαθανασίου Αργύριος, Τσιάκος Παναγιώτης, Χολέβα Χριστίνα.
Για την Αξιοπρέπεια, Αλληλεγγύη, Αντίσταση υποψήφιοι για το Δ.Σ. θα είναι οι Βαλής Γιώργος, Γαλάνη Κατερίνα, Γούλα Μαρία, Καρακούσης Φωκίων (Φωκάς), Κατσιφός Αποστόλης, Κουτίδης Θανάσης, Κουτσικού Γιασεμή, Λάππα Ευανθία, Νίμαντ Ναντίν, Πουλαράκης Γιάννης, Ρυμενίδης Παναγιώτης, Χατζημάρκος Κων/νος και Ψαριανού Κατερίνα.
Υποψήφιοι για το Δ.Σ. για τη Δημοκρατική Συνεργασία ανεξάρτητες κινήσεις εκπαιδευτικών Π.Ε. θα είναι οι Αβδέλαρος Κων. Αλεξία Θάλεια, Βοργιανίτη Ελένη, Γεωργοπούλου Μαργαρίτα, Γιαννακόπουλος Θάνος, Δημαρέλος Ιωάν., Θέου Αγορίτσα (Ρίτσα), Κατσικόπουλος Βασ., Κωνσταντινίδης Φίλ., Κωστόπουλος Κων., Μαχίκα Μαρία, Μηλιώκα Μιχαέλα, Μπαντανής Χρ., Μπάρδα Δήμητρα, Νάνου Ιφιγένεια (Έφη), Νόνογλου Βασ., Ξηρομερίσιου Αναστασία, Πανταζής Γιώργ., Ριζοπούλου Μηλίτσα (Έμμυ), Σαμακοβλή Ελένη, Σιδηροπούλου Παρθένα (Νένα), Σταματάκης Γεώργ., Τσαλίκη Άντα, Ταταριώτου Αικατερίνη, Χατζούλη Αικατερίνη, Χαυδατούτη Αντιγόνη.
Υποψήφιοι για το Δ.Σ. για την Αγωνιστική Συσπείρωση Εκπαιδευτικών θα είναι οι Αναστασίου Λαμπρινή, Βαγγελάκος Ιωάννης, Δασκαλοπούλου Μαγδαληνή, Δεληγιάννης Εμμανουήλ (Μανώλης), Ευσταθίου Μοσχοκαρφένια (Φένια), Ζαβερδινού Λουΐζα, Καλατζής Δημήτριος, Κυριαζής Δημήτριος, Μούστος Μενέλαος (Μένιος), Μπελογιάννη Νάντια, Πανταζή Γαρυφαλλιά (Λίτσα), Παπαχρήστος Γεώργιος, Παπούλιας Κυριαζής, Πέτρου Γλυκερία (Λίλα), Ρηγάκη Κωνσταντίνα, Ριζόπουλος Απόστολος, Σκοπλάκης Σίμος, Τίρχας Βασίλειος.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.