Στηρίζει τη νέα 24ωρη απεργιακή κινητοποίηση της Δ.Ο.Ε. – Ο.Λ.Μ.Ε.

Το Ν.Τ. της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. Μαγνησίας, αφού έλαβε υπόψη του τις σχετικές αποφάσεις της Δ.Ο.Ε. και της Ο.Λ.Μ.Ε., στηρίζει την νέας απεργιακή κινητοποίηση και τη συγκέντρωση διαμαρτυρίας που διοργανώνουν οι Ομοσπονδίες για την Δευτέρα, 14 Ιανουαρίου 2019, ώρα 15:00, στη Βουλή, με κυρίαρχο αίτημα: «την άμεση απόσυρση του συστήματος διορισμών στην εκπαίδευση», που η Κυβέρνηση προωθεί για ψήφιση στη Βουλή.
Το Ν.Τ. της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. Μαγνησίας, καταγγέλλει την συγκυβέρνηση και καταδικάζει την αδικαιολόγητη χρήση βία που ασκήθηκε ενάντια στους εκπαιδευτικούς, που ειρηνικά είχαν συγκεντρωθεί για να διαδηλώσουν την απόσυρση της τροπολογίας για τους διορισμούς στην εκπαίδευση.
Το Ν.Τ. της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. Μαγνησίας καλεί τα μέλη των Ομοσπονδιών και των Σωματείων να δώσουν το «παρών» στη συγκέντρωση που θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 14 Ιανουαρίου 2019, ώρα 15:00, στη Βουλή.
Να ενημερώσουμε πως ο Σύλλογο εκπ/κων Π.Ε. Μαγνησίας ναυλώνει λεωφορείο, το οποίο θα ξεκινήσει από το δημαρχείο Βόλου για την Αθήνα, την Δευτέρα, 14 Ιανουαρίου 2019, 8.30 π.μ. Για το λόγο αυτό δηλώσεις συμμετοχής να γίνονται στα μέλη του συλλόγου.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.