Στο 1ο ΕΠΑΛ Αλμυρού ο Σύνδεσμος Εργοληπτών Ηλεκτρολόγων Μαγνησίας

Το 1ο ΕΠΑΛ Αλμυρού επισκέφθηκε αντιπροσωπεία του Συνδέσμου Εργοληπτών Ηλεκτρολόγων Ν. Μαγνησίας (ΣΕΗΜ), κλείνοντας τον κύκλο επισκέψεων ενημέρωσης στα επαγγελματικά σχολεία και σχολές μαθητείας του νομού.

Συγκεκριμένα ο Πρόεδρος Μαουσίδης Σεραφείμ, ο Γεν.Γραμματέας Πρεμέτης Παύλος, ο Α΄ Αντιπρόεδρος Θώμος Γεώργιος – Πανταζής, ο Ταμίας Κοντογιάννης Δημήτριος-Απόστολος, ο Αν. Ταμίας Μιχαηλίδης Απόστολος, ο Επιστημονικός Συνεργάτης Αναγνώστου Γεώργιος και το μέλος του ΣΕΗΜ Πρεμέτης Ταξιάρχης, συναντήθηκαν και συνομίλησαν με τον Διευθυντή του 1ου ΕΠΑΛ Αλμυρού κ. Γιώργο Καπράνα και τους καθηγητές κ.κ. Δημήτρη Βαλκανιώτη, Βασιλική Ξυδοπούλου, Παναγιώτη Σακομήτρο, Ελένη Σαλάτα, Χαρούλα Φείδα και Ζωή Χατζηχαραλάμπους.

Η νέα γενιά ηλεκτρολόγων ενημερώθηκε για  θέματα που αφορούν στην απόκτηση της αντίστοιχης άδειας, την άσκηση του επαγγέλματός τους και τους σχετικούς κινδύνους. Ειδικότερα, ενημερώθηκαν σχετικά με τις διαδικασίες για την έκδοση των αδειών εξάσκησης επαγγέλματος ηλεκτρολόγων, τις απαιτήσεις για την απόκτηση της άδειας, καθώς και τους πιθανούς κινδύνους που σχετίζονται με την επαγγελματική τους δραστηριότητα

Η επίσκεψη έκλεισε με τον κόψιμο της πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας, την οποία προσέφερε ο ΣΕΗΜ. Οι Ηλεκτρολόγοι Μέλη του ΣΕΗΜ επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε ο Σύνδεσμος, στηρίζουν την πρακτική άσκηση των σπουδαστών των Επαγγελματικών Λυκείων (ΕΠΑΛ) παίρνοντας τους ως εργαζομένους στις επιχειρήσεις τους.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.