Στους «Μάγνητες Τυφλούς» ο υποψήφιος του ΠΑΣΟΚ Νίκος Τζούμας

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

Σήμερα Τρίτη 9 Μαΐου, επισκέφτηκε τα γραφεία του Σωματείου «Μάγνητες Τυφλοί» παρουσία μελών του Διοικητικού Συμβουλίου, ο Υποψήφιος Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ κ. Νικόλαος Τζούμας.

Ακολούθησε συζήτηση εφ΄ όλης της ύλης, για τα προβλήματα και τις ανάγκες που αντιμετωπίζει η κοινότητα των τυφλών της Μαγνησίας αλλά και των Βορείων Σποράδων, λόγω της θέσεως του Υποψήφιου Βουλευτή.

Ο Υποψήφιος Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ κ. Τζούμας, όπως επισημαίνεται σε ανακοίνωση που εξέδωσε το Σωματείο «άκουσε με εξαιρετική προσοχή τα όσα λέχθηκαν και ενημερώθηκε λεπτομερώς για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι τυφλοί πολίτες των Βορείων Σποράδων από τους «Μάγνητες Τυφλούς» , δηλώνοντας τη θερμή του συμπαράσταση και επισημαίνοντας πως θα σταθεί κοντά στο Σωματείο και εν γένει στην κοινότητα των τυφλών της Μαγνησίας και των Βορείων Σποράδων, με σκοπό να βοηθήσει με οποιαδήποτε τρόπο είναι δυνατό».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.