Συμπαραστάτης δηλώνει ο Δ. Ρήγα Φεραίου

Οικονομική ενίσχυση θα προσφέρει, λέει ο Δ. Βόλου

Στην οικονομική ενίσχυση των πυρόπληκτων της Αττικής θα προχωρήσει ο Δήμος Βόλου, με σχετική εισήγηση που θα φέρει στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της ερχόμενης Τρίτης, 31 Ιουλίου, ο Δήμαρχος Βόλου, κ. Αχιλλέας Μπέος.
Όπως αναφέρεται σε δελτίο Τύπου, «ο ίδιος με επιστολή του που εστάλη χθες στον Πρόεδρο της ΚΕΔΕ ζητεί από την Ένωση να προχωρήσει σε αντίστοιχη ενέργεια, προκειμένου να ανακουφιστούν οι κάτοικοι των περιοχών αυτών που βιώνουν μια πραγματική τραγωδία μετά τις φονικές και καταστροφικές πυρκαγιές».

Ο Δήμος Ρήγα Φεραίου

Ο Δήμος Ρήγα Φεραίου εκφράζει τη βαθιά οδύνη του για την ανείπωτη τραγωδία που συνέβη στην Αττική, καθώς και την αμέριστη συμπαράσταση στους κατοίκους των πληγεισών από πυρκαγιές περιοχών που δοκιμάζονται αυτές τις δύσκολες ώρες. Ο Δήμαρχος Ρήγα Φεραίου κ. Δημήτρης Νασίκας αναφέρει χαρακτηριστικά: «Οφείλουμε να σταθούμε αλληλέγγυοι στους κατοίκους της πυρόπληκτης Αττικής, που περνούν τραγικές στιγμές μετά από την πρωταφανή και ασύλληπτη καταστροφή. Εκφράζει τα συλληπητήριά του στις οικογένειες των θυμάτων και δηλώνει ότι ο Δήμος Ρήγα Φεραίου θα ενισχύσει τη μαζική προσπάθεια προκειμένου να συμβάλλει στην ανακούφιση των πληγέντων».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.