Συγκέντρωση αγροτών την Κυριακή στη Ζαγορά

Εκλογές του Αγροτικού Συλλόγου Ζαγοράς πραγματοποιήθηκαν την περασμένη Κυριακή 7/4 με μεγάλη συμμετοχή αγροτών και αύξηση των ψηφοφόρων από την προηγούμενη φορά.
Την Πέμπτη 12 Απριλίου πραγματοποιήθηκε η πρώτη συνεδρίαση του νεοεκλεγέντος ΔΣ το οποίο αποτελείται από τους: Εκ νέου Πρόεδρος: Γεωργαδάκης Θοδωρής του Στυλιανού (πρόεδρος Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Μαγνησίας), Αντιπρόεδρος: Γεωργαδάκης Θοδωρής του Γεωργίου, εκ νέου Γραμματέας: Μηνάς Μιχάλης του Εμμανουήλ, Ταμίας :Κράββαρη Κερασία του Κωνσταντίνου, Μέλος: Σγούρας Κυριαζής του Αντωνίου και Αναπληρωματικό μέλος: Χιώτης Σπύρος του Γεωργίου.
Για την εξελεγκτική επιτροπή : Κουρελάς Γιάννης του Γεωργίου, Σέχας Αντώνης του Κωνσταντίνου και Αγγελέτος Αλέξανδρος του Γεωργίου. Για το συνέδριο της ομοσπονδίας εκλέγονται 9 σύνεδροι.
Στην πρώτη συνεδρίαση του Αγροτικού Συλλόγου αναφέρθηκαν όλα τα φλέγοντα ζήτημα του αντιμετωπίζουν οι αγρότες της περιοχής και αποφάσισαν ομόφωνα ότι θα πραγματοποιήσουν συγκέντρωση αγροτών αυτή την Κυριακή 14/4 στην Ζαγορά συνοικία Περαχώρα ταβέρνα ο (Ασίκης) στις 8 το απόγευμα.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.