Συλλήψεις για διακίνηση και κατοχή χασίς τεσσάρων ατόμων

φωτο αρχείου
Συντονισμένη επιχείρηση για ναρκωτικά στη Σκόπελο

Τέσσερις συλλήψεις, μεταξύ των οποίων δύο νεαρών για κατοχή χασίς με σκοπό τη διακίνηση, ήταν ο απολογισμός συντονισμένης αστυνομικής επιχείρησης στα νησιά των τις τελευταίες ημέρες, από αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών, της ΟΠΚΕ και της ΟΕΠΤΑ της Διεύθυνσης Αστυνομίας Μαγνησίας.

Συγκεκριμένα στη Σκόπελο συνελήφθησαν ένας 31χρονος στην κατοχή του οποίου βρέθηκε και κατασχέθηκε ποσότητα χασίς βάρους 4,3γρ. και ένας 65χρονος, στην κατοχή του οποίου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μία ποσότητα χασίς βάρους 4,74 γρ. και τρία δενδρύλλια κάνναβης ύψους μέχρι 1,5 μ., τα οποία εκριζώθηκαν.

Ακόμη, συνελήφθησαν δύο 24χρονοι, ένας Έλληνας και ένας Αλβανός στην κατοχή των οποίων βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 11 αυτοσχέδιες συσκευασίες χασίς μικτού βάρους 717 γρ. μία ζυγαριά ακριβείας, τρεις τρίφτες με υπολείμματα κάνναβης, ενώ εκριζώθηκαν τρία δενδρύλλια κάνναβης ύψους έως 2 μ. Ο νεαρός Αλβανός κατηγορείται και για παράβαση του Νόμου περί Όπλων καθώς στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα πτυσσόμενο γκλομπ και ένα μαχαίρι.
Προανάκριση διενεργεί το τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.