Συμφωνίες για ταξιδιώτες από Σερβία έκλεισαν Σκιαθίτες επαγγελματίες

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
Μέσα από την συμμετοχή του δήμου στην Διεθνή Έκθεση Τουρισμού Sajam Turisma

Ο Δήμος Σκιάθου συμμετείχε στη Διεθνή Έκθεση Τουρισμού Sajam Turisma, που πραγματοποιήθηκε από τις 22 έως και τις 25 Φεβρουαρίου 2018 στο Βελιγράδι.

Φέτος η Sajam Turisma συμπλήρωσε 40 χρόνια παρουσίας ως μία από τις σημαντικότερες εκθέσεις στα Βαλκάνια στην οποία πήραν μέρος πάνω από 55 κράτη και 1000 εκθέτες (αριθμός ρεκόρ για την συγκεκριμένη έκθεση). Στην Sajam Turisma 2018, η Ελλάδα ήταν η τιμώμενη χώρα, με το νησί της Σκιάθου να δηλώνει ακόμα μία χρονιά παρών. Το Δήμο Σκιάθου εκπροσώπησε ο Πρόεδρος Επιτροπής Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής κ. Παναγιώτης Διολέττας, ενώ ακόμα στην έκθεση παραβρέθηκαν ο Πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Σκιάθου κ. Αλέξανδρος Ευσταθίου, ο τουριστικός πράκτορας κ. Σέργιος Στερεόπουλος, και ο κ. Νικόλαος Πρέκας από το Skiathos Palace Hotel. Η Σερβία αποτελεί μια σημαντική πηγή για την Ελληνική τουριστική αγορά και τα μηνύματα για την τουριστική περίοδο του 2018 να είναι για ακόμα μία φορά άκρως θετικά.

Ταξιδιωτικοί πράκτορες, tour operators, μέλη του εκθεσιακού τουρισμού, υποψήφιοι ταξιδιώτες αναψυχής, επισκέφτηκαν το περίπτερο της Σκιάθου για να κλείσουν συμφωνίες με όλα τα τουριστικά αντικείμενα και υπηρεσίες, αλλά και για να ενημερωθούν για τον προορισμό.
Επόμενο σταθμό για το Δήμο Σκιάθου, αποτελεί η διεθνής τουριστική έκθεση «ITB» που θα πραγματοποιηθεί στο Βερολίνο από τις 07 έως και τις 11 Μαρτίου.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.