Συνάντηση για παρεμβάσεις σε θέματα πρόληψης και υγείας

Μεταξύ του Τομεάρχη Υγείας της ΝΔ και του μέλους του ΔΙ.ΚΕ.ΠΡΕ Ευθ. Ζιγγιρίδη

Στα πλαίσια της ενημέρωσης πολιτικών και άλλων θεσμικών παραγόντων, για το θεσμικό πλαίσιο των Κέντρων Πρόληψης, το μέλος του ΔΣ ΔΙ.ΚΕ.ΠΡΕ (Δίκτυο Διοικητικών Συμβουλίων Κέντρων Πρόληψης Ελλάδος) Ευθύμιος Ζιγγιρίδης, είχε συνάντηση με τον Τομεάρχη Υγείας της ΝΔ και βουλευτή Βασίλη Οικονόμου στα γραφεία του δεύτερου, προκειμένου να τον ενημερώσει για τις θέσεις του ΔΙ.ΚΕ.ΠΡΕ. για το παραπάνω θέμα.

Ύστερα από μια γόνιμη συζήτηση ο κ. Οικονόμου υπεσχέθη από τη μεριά του να μελετήσει σε βάθος τις προτάσεις ΔΙ.ΚΕ.ΠΡΕ. και να κανονιστεί ένα νέο ραντεβού με το ΔΣ του Δικτύου προκειμένου να αναλυθεί περαιτέρω το θέμα.

O κ. Ζιγγιρίδης που είναι και αντιπρόεδρος της «Πρότασης Ζωής» της Μαγνησίας και του Δ.Σ. του Γηροκομείου Βόλου έθεσε και ζητήματα που αφορούν στα Κέντρα Υγείας του νομού, αλλά και του Γηροκομείου Βόλου αναφορικά με χρήματα που οφείλει ο ΕΟΠΥΥ στο ίδρυμα.

Όπως σημείωσε ο ίδιος, “Ευχαριστώ τον Αθανάσιο Κωτούλα υπεύθυνου θεματικού τομέα Υγείας από τη ΝΟΔΕ Μαγνησίας για τη μεσολάβηση προκειμένου να πραγματοποιηθεί η συνάντηση”.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.