Συνδιοργανώσεις εκδηλώσεων από την Π.Ε. Μαγνησίας

Σε συνδιοργανώσεις εκδηλώσεων προχωρά η Π.Ε. Μαγνησίας και όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, «στο πλαίσιο της άριστης συνεργασίας με φορείς και συλλόγους, η Περιφερειακή Ενότητα Μαγνησίας και Σποράδων στηρίζει ακόμη δύο εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν στην πόλη του Βόλου την Τρίτη 11 και την Τετάρτη 12 Απριλίου».

Συγκεκριμένα στις 11 Απριλίου η Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία-Θεατρική Ομάδα «ΔΡΑΠΑΙΚΤΕΣ» και η Περιφέρεια Θεσσαλίας – Περιφερειακή Ενότητα Μαγνησίας και Σποράδων διοργανώνουν την εκδήλωση «Θεατρική Βραδιά για την Παγκόσμια Ημέρα Θεάτρου 2018». Στόχος της εκδήλωσης είναι να διαδοθεί στους νέους η αξία της θεατρικής παιδείας και η διατήρηση της τοπικής πολιτιστικής θεατρικής μας κληρονομιάς, ενώ θα διαβαστεί και θα συζητηθεί επί σκηνής το Μήνυμα για την Παγκόσμια Ημέρα Θεάτρου, που παραδοσιακά συντάσσεται κάθε χρόνο από έναν θεατράνθρωπο διεθνούς εμβέλειας, καθιστώντας την εκδήλωση υπερτοπικής σημασίας. Η είσοδος θα είναι ελεύθερη για όλους.

Από τις 12 μέχρι τις 15 Απριλίου 2018, πραγματοποιούνται στο Σκοπευτήριο Βόλου οι Πανελλήνιοι Αγώνες Σκοποβολής Εφήβων – Νεανίδων Πυροβόλων Όπλων, που συνδιοργανώνουν ο Σκοπευτικός Σύλλογος Βόλου και η Περιφέρεια Θεσσαλίας – Περιφερειακή Ενότητα Μαγνησίας και Σποράδων.

Οι αγώνες είναι πανελλήνιας συμμετοχής διενεργούνται σε μία φάση μία φορά το χρόνο, υπό την αιγίδα της Σκοπευτικής Ομοσπονδίας Ελλάδας (ΣΚ.Ο.Ε). Η είσοδος για το κοινό θα είναι ελεύθερη.

Σε δηλώσεις της η Αντιπεριφερειάρχης Μαγνησίας και Σποράδων κ. Κολυνδρίνη ανέφερε «Συνεχίζουμε την προσπάθεια που καταβάλλουμε σε αγαστή συνεργασία με Δήμους, φορείς και συλλόγους, να συνδιοργανώνουμε πολιτιστικές και αθλητικές εκδηλώσεις, προκειμένου να προσελκύουμε ακόμη περισσότερο κόσμο στην Ηπειρωτική και Νησιωτική Μαγνησία. Θέλουμε και επιδιώκουμε τη συνεργασία με όλους, κάτι που μόνο θετικά αποτελέσματα μπορεί να αποφέρει, στην τοπική οικονομία και κοινωνία».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.