Συνεχίζει τις εργασίες αποκατάστασης της Τσαγκαράδας ομάδα εθελοντών

Κάτοικοι της Τσαγκαράδας, βλέποντας την περιοχή τους να δέχεται μεγάλο πλήγμα από τις πλημμύρες του περασμένου Σεπτέμβρη δεν  έμειναν με τα χέρια σταυρωμένα. Συνέστησαν την Συντονιστική Ομάδα Εθελοντών Τσαγκαράδας και προσπαθούν με τις δικές τους δυνάμεις να συνεφέρουν την πανέμορφη περιοχή του Πηλίου.

Όπως κάνει η ομάδα γνωστό σε ανάρτησή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, την Τρίτη 2 Απριλίου έγινε καθαρισμός βλάστησης, διαμορφώσεις εδάφους και απόσυρση φερτών υλικών στον τμήμα μονοπατιού που συνδέει την πλατεία της Αγίας Παρασκευής με το καλντερίμι για Νταμούχαρη, ενώ τοποθετήθηκε και σήμανση για την αποσαφήνιση της πορείας κατεύθυνσης.

Μέρος της σήμανσης είναι προσωρινή και σε δεύτερο χρόνο θα αντικατασταθεί με πινακίδες με πληροφορία χιλιομετρικής απόστασης.

«Όπως έχουμε ήδη αναφέρει σε προηγούμενη δημοσίευση, καθώς τα μέτωπα είναι αρκετά, οι παρεμβάσεις εξελίσσονται κλιμακωτά με στόχο οι βασικοί άξονες αρχικά, να προσφέρουν άνετη και ασφαλή διέλευση με σαφήνεια κατεύθυνσης και στην συνέχεια οι εργασίες να προχωρήσουν στο εσωτερικό δίκτυο», τονίζουν οι εθελοντές.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.