Συνεχίζεται το πρόγραμμα κουνουποκτονίας στη Μαγνησία

Από την Περιφερειακή Ενότητα Μαγνησίας εφαρμογή του προγράμματος καταπολέμησης κουνουπιών με τη μέθοδο της προνυμφοκτονίας για το χρονικό διάστημα από 15/07/2019 έως 19/07/2019 (επικαιροποίηση χαρτογράφησης, δειγματοληψίες, ψεκασμοί περιαστικού και φυσικού συστήματος), θα πραγματοποιηθεί την προσεχή Δευτέρα 15-7-2019 και την Τρίτη 16-7-2019 στο Δήμο Βόλου, την Τετάρτη 17-7-2019 στους Δήμους Βόλου και Νοτίου Πηλίου, την Πέμπτη 18-7-2019 στους Δήμους Ρήγα Φεραίου και Σκιάθου και την Παρασκευή 19-7-2019 θα πραγματοποιηθεί στους Δήμους Αλμυρού και Σκιάθου.

Τη Δευτέρα 15 Ιουλίου τα συνεργεία θα βρίσκονται στο Βόλο, τη Ν. Ιωνία, τη συνοικία Αγ. Παρασκευής, το Κέντρο Φιλοξενίας Προσφύγων «Μόζας», στον Άνω Βόλο και τα Μελισσάτικα.

Την Τρίτη 16/7 τα συνεργεία θα επισκεφθούν τις περιοχές Αγ. Μηνάς, Αγ. Ονούφριος, Πορταριά, Μακρινίτσα, Ν. Δημητριάδα, Ανάληψη και λιμάνι Βόλου, ενώ την Τετάρτη θα ακολουθήσουν η Ν. Αγχίαλος, ο αρχαιολογικός χώρος Δημητριάδας, η Χρυσή Ακτή Παναγίας, αλλά και οι περιοχές του Ν. Πηλίου Κορώπη, Καλά Νερά, Κάλαμος, Αργαλαστή, Κ. Γατζέα.

Την Πέμπτη 18/7 τα συνεργεία θα πάνε στο Δήμο Ρ. Φεραίου και συγκεκριμένα Στεφανοβίκειο, Ριζόμυλο, Κανάλια, Βελεστίνο, Αγ. Γεώργιο, όπως και στις περιοχές της Σκιάθου Ξάνεμος, λίμνη Αγ. Γεωργίου, Αγ. Παρασκευή, Κουκουναριές και Σκιάθος.

Την Παρασκευή 19 Ιουλίου τα συνεργεία θα βρίσκονται στις περιοχές του Αλμυρού Αχίλλειο, Λουτρό, Χοροστάσι και Λειχούρα, όπως και στις προαναφερόμενες περιοχές της Σκιάθου.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.