Συνταξιούχοι Μαγνησίας: Αίσχος και ντροπή σας!

Η Διοίκηση του Συλλόγου Συνταξιούχων Ι.Κ.Α. Ν. Μαγνησίας, καλεί τους συνταξιούχους της Μαγνησίας να αντιδράσουν στην επίθεση της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, η οποία « με καταστολή, αυταρχισμό και με την ωμή βία των αστυνομικών δυνάμεων επιτέθηκε εις βάρος των εκπαιδευτικών, που μαζί με το φοιτητικό κίνημα παλεύουν και απαιτούν να αποσυρθεί το νομοσχέδιο του υπουργείου Παιδείας, που καταδικάζει χιλιάδες εκπαιδευτικούς στην ανεργία, τσακίζοντας το δικαίωμα τους στη μόνιμη και σταθερή εργασία».

Οι συνταξιούχοι της Μαγνησίας σε ανακοίνωση τους τονίζουν πως «Την ώρα που ο λαός μας υποφέρει από τη λιτότητα, τη φτώχεια και την ανεργία, που δεν διατίθενται τα αναγκαία κονδύλια για την υγεία, την παιδεία, την κοινωνική ασφάλιση, την πρόνοια, τα απαραίτητα αντιπλημμυρικά έργα, την αντιπυρική και αντισεισμική θωράκιση, κ.λ.π., η κυβέρνηση χτυπάει αλύπητα και τους εκπαιδευτικούς που έχουν ιερή αποστολή και χρέος να διδάσκουν τα δικά μας παιδιά και τα εγγόνια μας. Η ανταμοιβή τους είναι το άθλιο καθεστώς της αδιοριστίας για χιλιάδες αναπληρωτές αλλά και απόφοιτους των παιδαγωγικών σχολών, χωρίς φυσικά να λύνεται το πρόβλημα των χιλιάδων κενών στα σχολεία.
Αίσχος και ντροπή σας!
Η Διοίκηση διεκδικεί να αποσυρθεί άμεσα το νομοσχέδιο και να υλοποιήσει η κυβέρνηση το αίτημα για τη μονιμοποίηση 30.000 εκπαιδευτικών για την ικανοποίηση όλων των αναγκών της εκπαίδευσης».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.