Τα δημόσια έργα δεν ανήκουν σε κόμματα

Τόνισε ο Χρ. Μπουκώρος μιλώντας στα σωματεία εργαζομένων του ΥΠΕΧΩΔΕ

Στο 35ο Συνέδριο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Σωματείων Εργαζομένων του ΥΠΕΧΩΔΕ, που πραγματοποιήθηκε σήμερα Τετάρτη 10 Μαΐου 2017, στο ξενοδοχείο VALLIS στην Αγριά, ο Αναπληρωτής Τομεάρχης Υποδομών και Μεταφορών ΝΔ-βουλευτής Μαγνησίας Χρήστος Μπουκώρος στην ομιλία του, αναφέρθηκε στα δημόσια έργα, που είναι ανύπαρκτα στη χώρα μας αλλά και στον τομέα των μεταφορών, που έχει απαξιωθεί από την σημερινή Κυβέρνηση.
Συγκεκριμένα, τόνισε ότι στη Νέα Δημοκρατία έχουν κατ΄επανάληψη υπογραμμίσει ότι, τα δημόσια έργα δεν ανήκουν σε καμία Κυβέρνηση, σε κανέναν Υπουργό και σε κανένα κόμμα. Ανήκουν στους πολίτες. Γιατί απλούστατα, αυτά τα έργα άλλος τα σχεδιάζει, άλλος τα δημοπρατεί, άλλος υπογράφει τις συμβάσεις και άλλος κόβει τις κορδέλες.
Ο Αναπληρωτής Τομεάρχης Υποδομών και Μεταφορών της Νέας Δημοκρατίας επεσήμανε ότι η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, μη έχοντας τίποτα θετικό να δείξει, ιδίως στον χώρο των Δημοσίων Έργων, με τρόπο μικρόψυχο και δημαγωγικό, σφετερίζεται έργα άλλων. Αυτό συνέβη στα εγκαίνια της σήραγγας των Τεμπών και Κορίνθου-Πατρών, τα οποία, ενώ τα παρέλαβε ολοκληρωμένα στο 80%, βιάστηκε να τα παραδώσει, με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν πρωτοφανή προβλήματα κατά τις ημέρες του Πάσχα και τώρα να αναγκάζεται να κλείνει σταδιακά τις άρτι παραδοθείσες οδικές αρτηρίες, προκειμένου να διορθώσει τις κακοτεχνίες.
Επίσης, ο κ.Μπουκώρος αναφέρθηκε στην εντυπωσιακή αδιαφορία της Κυβέρνησης στο χώρο των μεταφορών. Στον τομέα αυτό, η Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας παρέδωσε τις αστικές συγκοινωνίες με λειτουργική κερδοφορία και με χαμηλό κόμιστρο , ενώ αντίθετα επί ΣΥΡΙΖΑ έχουν αφεθεί στο έλεος της τύχης τους, με αποτέλεσμα οι αστικές συγκοινωνίες να οδηγούνται στην πλήρη απαξίωσή τους.
Κλείνοντας την ομιλία του, ο βουλευτής Μαγνησίας της Νέας Δημοκρατίας ,επεσήμανε πως τα θέματα που «τρέχουν» στον τομέα των Υποδομών και Μεταφορών είναι πολλά, σημαντικά και επίκαιρα, ενώ διευκρίνισε για ακόμη μια φορά ότι τόσο ο ίδιος, όσο και η Νέα Δημοκρατία, παρακολουθούν τα ζητήματα της Ομοσπονδίας με ενδιαφέρον και θα συνεχίσουν να ασκούν πιέσεις προς την ηγεσία του Υπουργείου προς κάθε θετική κατεύθυνση.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.