Από τη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Μαγνησίας ανακοινώνεται ότι σήμερα, Παρασκευή 6 Ιουνίου, διεξήχθησαν οι Πανελλαδικές Εξετάσεις των αποφοίτων των ημερησίων και εσπερινών Γενικών Λυκείων (ΓΕΛ) 23 εξεταστικά κέντρα της ΔΔΕ Μαγνησίας, στα μαθήματα της Ιστορίας για την Ομάδα Προσανατολισμού Ανθρωπιστικών Σπουδών, της Φυσικής για τις Ομάδες Προσανατολισμού Θετικών Σπουδών και Σπουδών Υγείας και της Οικονομίας για την Ομάδα Προσανατολισμού Οικονομίας & Πληροφορικής.
Οι υποψήφιοι σύμφωνα με τα στοιχεία της Διεύθυνσης, ήταν στον αριθμό 1356. Από αυτούς εξετάστηκαν 1257 και απουσίασαν 104 με ποσοστό συμμετοχής 92,70 %. Τα θέματα παραλήφθηκαν εγκαίρως και οι εξετάσεις εξελίχθηκαν απόλυτα ομαλά σε όλα τα Εξεταστικά Κέντρα.
Οι Πανελλαδικές Εξετάσεις για τους μαθητές των ΕΠΑΛ συνεχίζονται το Σάββατο 07 Ιουνίου 2025 με τα μαθήματα Ηλεκτροτεχνία 2, Αρχιτεκτονικό Σχέδιο, Ναυτικό Δίκαιο, Διεθνείς Κανονισμοί στη Ναυτιλία, Εφαρμογές και Ιστορία Σύγχρονης Τέχνης.
Τέλος οι πανελλαδικές για τους υποψηφίους των ΓΕΛ- Στο 92,7% η σημερινή συμμετοχή
Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.































