Τεστ κορωνοϊού στους υπαλλήλους του Δήμου Σκιάθου- Ο Δήμος ζήτησε να μπει στο “βαθύ κόκκινο”

Σε συνεχή επικοινωνία με τους αρμόδιους φορείς ο Δήμαρχος του νησιού

Ανησυχητική είναι η κατάσταση που επικρατεί στη Σκιάθο μετά τα συνεχή κρούσματα κορωνοϊού που έχουν εντοπιστεί. Υπενθυμίζεται πως την Παρασκευή καταγράφηκαν δύο θετικά κρούσματα σε υπαλλήλους του Δήμου, με αποτέλεσμα να κλείσει το Δημαρχείο, ενώ τη Δευτέρα μετά από rapid test καταγράφηκαν ακόμη δύο κρούσματα δημοτικών υπαλλήλων. Στο μεταξύ, χθες καταγράφηκαν άλλα εννέα κρούσματα, με τα πέντε από αυτά να αφορούν μία οικογένεια, ενώ εντοπίστηκαν και δύο θετικά κρούσματα που αφορούν σε μαθητές του Γυμνασίου.
Το Κέντρο Υγείας Σκιάθου εξυπηρετεί από τη Δευτέρα μόνο επείγοντα περιστατικά, καθώς τις προηγούμενες ημέρες είχαν προσέλθει για εξέταση πολίτες, οι οποίοι ήταν θετικοί στον ιό, ενώ αυτή τη στιγμή στο προαύλιο του Δημαρχείου, πραγματοποιούνται τεστ κορωνοϊού στους δημοτικούς υπαλλήλους.
Μιλώντας στο magnesianews.gr ο Δήμαρχος του νησιού κ. Θοδωρής Τζούμας ανέφερε πως από χθες έχει ζητηθεί από τις αρμόδιες αρχές η αυστηροποίηση των μέτρων στο επίπεδο πολύ αυξημένου κινδύνου (βαθύ κόκκινο), ενώ ο ίδιος βρίσκεται σε συνεχή επικοινωνία με τον Γενικό Γραμματέα Πολιτικής Προστασίας, τον Περιφερειάρχη, τον Διοικητή της 5ης Υ.ΠΕ αλλά και τον ΕΟΔΥ.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.