Θρίλερ με μονοκινητήριο αεροσκάφος-Έρευνες σε Μαγνησία και Λάρισα

Το στίγμα του οποίου χάθηκε χθες το μεσημέρι στο ύψος της Χάλκης

Έρευνες για τον εντοπισμό μονοκινητήριου αεροσκάφος Cessna, που χάθηκε από τα ραντάρ ενώ βρισκόταν κοντά στη Χάλκη Λάρισας, ξεκίνησαν σήμερα Πυροσβεστική και Αστυνομία στη Μαγνησία και στη Λάρισα.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι η Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας ειδοποίησε τις υπηρεσίες σήμερα το πρωί, ενώ στις έρευνες οι οποίες σταμάτησαν με τη δύση του ηλίου, συμμετείχαν η αστυνομία και πυροσβεστικές δυνάμεις της Λάρισας.

Στις έρευνες, αναφέρουν διασταυρωμένες πληροφορίες, συμμετείχε από σήμερα το απόγευμα μέχρι τη δύση του ηλίου, με δύο οχήματα η Πυροσβεστική Υπηρεσία ΒΙ.ΠΕ. που κάλυψε μια περιοχή μεταξύ Καναλίων και Καλαμακίου, χωρίς όμως να εντοπίσει ίχνος του αεροσκάφους.
Ο χειριστής του μονοκινητήριου αεροσκάφους, είχε προορισμό τη Δράμα, ενώ χθες το μεσημέρι το στίγμα χάθηκε κοντά στην Χάλκη Λάρισας.
Αύριο από νωρίς το πρωί οι έρευνες αναμένεται να συνεχιστούν.

 

Η έκκληση της γυναίκας του

Η τελευταία ενημέρωση που είχε η οικογένεια του πιλότου, ήταν ότι θα πετούσε το μεσημέρι της Δευτέρας με το αεροπλάνο του από τη Θήβα στη Δράμα.

Η σύζυγος του αγνοούμενου πιλότου μίλησε στο newsit.gr και τόνισε: «Ο σύζυγος μου αγνοείται από χθες. Το τελευταίο στίγμα που έδωσε στο κινητό του ήταν περίπου 13:30 το μεσημέρι.

Έφυγε από Θήβα με προορισμό τη Δράμα. Όταν ξεκίνησε από εκεί τον είδε κόσμος. Γύρω στις 11:30 το πρωί. Πήρε και 2-3 τηλέφωνα για να ενημερωθεί για τον καιρό, αν έχει κακοκαιρία.

Είπαν ότι κάπου κοντά στην Κατερίνη είχε ομίχλη αλλά δεν ξέρω περισσότερες λεπτομέρειες. Τι να πω; Δεν ξέρω. Δηλώσαμε σήμερα το πρωί την εξαφάνιση του για να ενεργοποιηθούν όλοι και να τον βρούμε. Τον ψάχνουν όλοι. Οι έρευνες επικεντρώνονται κάπου στη Λάρισα».

Επιπλέον αναφέρει πως «ο σύζυγός μου ασχολιόταν πολλά χρόνια με τα αεροσκάφη. Είχε μεγάλη εμπειρία και εκεί στη Θήβα είχε πάει πολλές φορές. Γνώριζε τη διαδρομή. Μακάρι να έχουμε σύντομα καλά νέα».

Για να καταλήξει: «Δεν είμαι καλά. Κάνω έκκληση σε όποιον μπορεί να μας βοηθήσει».

Εξαφάνιση μονοκινητήριου αεροσκάφους

Δείτε την ανάρτηση της κόρης του πιλότου

Σύμφωνα με το MEGA, η Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας αναφέρει ότι το αεροσκάφος απογειώθηκε τη Δευτέρα από ένα αεροδρόμιο της Θήβας, ενώ αργότερα στην περιοχή της Λάρισας είχε την τελευταία επικοινωνία με έναν φίλο του.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.