Την μνήμη της Αγίας Μαρίνας γιορτάζουν ναοί στη Μαγνησία

Την μνήμη της Αγίας Μεγαλομάρτυρος Μαρίνης εορτάζει η Εκκλησία την Παρασκευή 17 Ιουλίου.
Στην Ιερά Μητρόπολη Δημητριάδος πανηγυρίζουν οι κάτωθι Ιεροί Ναοί:

Αγίας Μαρίνης Βόλου (όπισθεν Αγίας Παρασκευής)
Την παραμονή της εορτής θα τελεστεί στις 7.30 μ.μ. ο Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός, μετ’ αρτοκλασίας και Θείου Κηρύγματος. Ανήμερα της εορτής, θα τελεστεί πανηγυρική Θεία Λειτουργία. Στις 7.00 μ.μ. ο Μεθέορτος Εσπερινός και το Μυστήριο του Ιερού Ευχελαίου.

Αγίας Μαρίνης Παγασών
Την παραμονή της εορτής θα τελεστεί ο Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός, προεξάρχοντος του Αρχιμ. Αμφιλοχίου Μήλτου, ο οποίος θα κηρύξει τον θείο Λόγο. Ανήμερα της εορτής θα τελεστεί πανηγυρική Θεία Λειτουργία, ιερουργούντος του Αρχιμ. Βαρνάβα Σαράτση, ο οποίος θα ομιλήσει.

Αγίας Μαρίνης Αφήσου
Την παραμονή της εορτής θα τελεστεί ο Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός, χοροστατούντος του Σεβ. Μητροπολίτου Δημητριάδος κ. Ιγνατίου, ο οποίος θα κηρύξει τον θείο Λόγο. Ανήμερα της εορτής θα τελεστεί πανηγυρική Θεία Λειτουργία, ιερουργούντος του Αρχιμ. Δαμασκηνού Κιαμέτη, Πρωτοσυγκέλλου, ο οποίος θα ομιλήσει.

Αγίας Μαρίνης Κισσού
Την παραμονή της εορτής θα τελεστεί ο Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός, προεξάρχοντος του Αρχιμ. Σεραφείμ Κοντακτσή, ο οποίος θα κηρύξει τον θείο Λόγο. Ανήμερα της εορτής θα τελεστεί πανηγυρική Θεία Λειτουργία, ιερουργούντος του Αρχιμ. Ιγνατίου Αναγνωστοπούλου, ο οποίος θα ομιλήσει.

Αγίας Μαρίνης Παλιουριάς Αγιάς
Την παραμονή της εορτής θα τελεστεί ο Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός, προεξάρχοντος του Αρχιμ. Αθανασίου Παραβάντσου, Ιεροκήρυκος, ο οποίος θα κηρύξει τον θείο Λόγο. Ανήμερα της εορτής θα τελεστεί πανηγυρική Θεία Λειτουργία.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.