Τις ΜΠΕ τεσσάρων φωτοβολταικών σταθμών θα συζητήσει το Περιφερειακό Συμβούλιο

Φωτό αρχείου
Έναν στη Μεγάλη Βελανιδιά και τρεις στον Αλμυρό

Τις Μελέτες Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων τεσσάρων φωτοβολταϊκών σταθμών στη Μαγνησία θα συζητήσει το Περιφερειακό Συμβούλιο, που συνεδριάζει την Πέμπτη 31 Οκτωβρίου, στις 7 το απόγευμα στη Λάρισα.
Στη συνεδρίαση θα συζητηθεί επερώτηση της ΛΑΣ για την αντισεισμική προστασία της Θεσσαλία και πρόταση ψηφίσματος της ίδια παράταξης για τους εργαζόμενους στο πρόγραμμα Κοινωφελούς Εργασίας στην αντιπυρική προστασία.

Επίσης θα οριστεί εκπρόσωπος της Περιφέρειας στη Γνωμοδοτική Επιτροπή για θέματα ανέλκυσης, απομάκρυνσης ή εξουδετέρωσης ναυαγίων, ή πλοίων από τη ζώνη του λιμένα Βόλου για το έτος 2020, θα εγκριθούν οι αθλητικές εκδηλώσεις της Π.Ε. Μαγνησίας για το 2019 και η διοργάνωση Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων της Περιφερειακής Ενότητας Μαγνησίας.

Το σώμα θα συζητήσει τη Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων (Μ.Π.Ε.) του έργου «Εγκατάσταση και λειτουργία Φωτοβολταϊκού Σταθμού Παραγωγής Ηλεκτρικής Ενέργειας συνολικής ισχύος 7,983 MW, στη θέση «Μεγάλη Βελανιδιά», Νέας Αγχιάλου και τις Μ.Π.Ε. για εγκατάσταση Φωτοβολταϊκών σταθμών ισχύος 2,4 συν 4,2 MW, στην εθνική οδό Αθηνών Θεσσαλονίκης, στο ύψος του Κροκίου, 2,5 MW στη θέση «Γερεκλή» Αλμυρού και 8,7 MW στην θέση «Εικόνα» Αλμυρού.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.