Το Εξπρές Σκιάθος στη γραμμή Βόλος – Σποράδες από την Κυριακή

Ανεκτέλεστα τα δρομολόγια των ταχύπλοων μέχρι την Πέμπτη

Το επιβατηγό – οχηματαγωγό πλοίο Εξπρές Σκιάθος ξεκινάει δρομολόγια στο γραμμή Βόλος – νησιά των Βορείων Σποράδων από την Κυριακή 1 Ιουνίου 2020, ταυτόχρονα με το «Πρωτεύς», ενώ τα δρομολόγια των ταχύπλοων σκαφών δεν θα εκτελεστούν τουλάχιστον ως την Πέμπτη 4 Ιουνίου.

Όπως ανακοίνωσε το Κεντρικό Λιμεναρχείο Βόλου, τα προγραμματισμένα δρομολόγια του επιβατικού ταχύπλοου καταμαράν «Flyingcat 5» θα παραμείνουν ανεκτέλεστα για το χρονικό διάστημα από 29-05-2020 έως και 04-06-2020., ενώ τα προγραμματισμένα δρομολόγια του επιβατηγού υδροπτέρυγου Flying dolphin «Ερατώ», θα παραμείνουν ανεκτέλεστα για το χρονικό διάστημα από 01-06-2020 έως και 04-06-2020.

Τα προγραμματισμένα δρομολόγια του επιβατηγού – οχηματαγωγού πλοίου «Πρωτεύς» μέχρι 4 Ιουνίου θα γίνουν τη Δευτέρα 1 Ιουνίου, απόπλους από το Βόλος στις 11 το πρωί για Σκιάθο, Γλώσσα, Μαντούδι, Γλώσσα, Σκιάθο και Βόλο και την Τρίτη με απόπλου από το Βόλο στις 9 το πρωί, για Σκιάθο, Σκόπελο, Αλόννησο, Μαντούδι, Σκιάθο και Γλώσσα.
Την Τετάρτη 4 Ιουνίου, το «Πρωτεύς» θα αποπλεύσει στις 6.30 το πρωί από τη Γλώσσα για Σκιάθο, Μαντούδι, Αγνώντα Αλόννησο, Σκόπελο, Σκιάθο και Βόλο.

Τέλος, το Εξπρές Σκιάθος, θα αποπλέει καθημερινά από το λιμάνι του Βόλου στις 8 το πρωί για Σκιάθο, Γλώσσα, Σκόπελο και Αλόννησο, με επιστροφή.