Το Λιμεναρχείο για τον θάνατο του 74χρονου ψαροντουφεκά

Σε ανακοίνωσή του το Λιμεναρχείο Βόλου αναφέρει ότι ενημερώθηκε, πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής, η Λιμενική Αρχή Βόλου, για περιστατικό 74χρονου αγνοούμενου υποβρύχιου αλιέα, στη θαλάσσια περιοχή της παραλίας “Μελανή” Πηλίου Μαγνησίας. Ο 74χρονος είχε άει το μεσημέρι του Σαββάτου για διενέργεια υποβρύχιας αλιείας και έκτοτε αγνοείτο.

Υπό το συντονισμό του Ενιαίου Κέντρου Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης του Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., ξεκίνησαν έρευνες από τρία περιπολικά σκάφη Λ.Σ. – ΕΛ.ΑΚΤ., έναν ιδιώτη επαγγελματία δύτη, καθώς και ένα περιπολικό όχημα Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., από ξηράς.

Ο 74χρονος εντοπίστηκε εντός της ανωτέρω θαλάσσιας περιοχής και ανασύρθηκε από τον εν λόγω δύτη, ενώ στη συνέχεια μεταφέρθηκε με περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. στον λιμένα Βόλου, από όπου παρελήφθη από ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ και διεκομίσθη στο Γενικό Νοσοκομείο Βόλου “Αχιλλοπούλειο”, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Προανάκριση διενεργείται από το Λιμεναρχείο, ενώ η σορός πρόκειται να μεταφερθεί στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Λάρισας για τη διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.