Βγήκαν τα αποτελέσματα του Μαθηματικού Διαγωνισμού «Ο Ευκλείδης για την Α ́ Γυμνασίου»

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
Από την Μαθηματική Ελληνική Εταιρεία και το παράρτημα Βόλου

Ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα του 11ου Τοπικού Μαθηματικού Διαγωνισμού «Ο Ευκλείδης για την Α ́ Γυμνασίου» από την Επιτροπή Διαγωνισμών του Παραρτήματος Ν. Μαγνησίας της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας (Ε.Μ.Ε.).

Όπως γίνεται γνωστό μέσω ανακοίνωσης σε αυτή τη δεύτερη και καταληκτική φάση του 11ου Τοπικού Διαγωνισμού συμμετείχαν 188 μαθητές και μαθήτριες του Ν. Μαγνησίας οι οποίοι είχαν προκριθεί στην Α ́ φάση του διαγωνισμού «Ο Θαλής για την Α ́ Γυμνασίου». Από αυτούς διακρίνονται 101 μαθητές και μαθήτριες.

Η Διοικούσα Επιτροπή του Παραρτήματος Ν. Μαγνησίας της Ε.Μ.Ε. συγχαίρει τους διακριθέντες μαθητές/μαθήτριες, τις οικογένειές τους και τους καθηγητές τους, για την επιτυχία τους αυτή και τους εύχεται να συνεχίσουν να αγαπούν και να διαγωνίζονται στα Μαθηματικά.

Επίσης η Δ.Ε. του Παραρτήματος ευχαριστεί τους Διευθυντές, Υποδιευθυντές και τους καθηγητές των σχολικών μονάδων, οι οποίοι με τη πολύτιμη συμβολή τους πέτυχαν την άψογη διεξαγωγή του διαγωνισμού.

Τα βραβεία των διακριθέντων μαθητριών/μαθητών θα αποσταλούν στα σχολεία τους, με την παράκληση να απονεμηθούν από τους διευθυντές των σχολικών μονάδων τους.

Τα ονόματα των μαθητριών και των μαθητών που διακρίθηκαν αναγράφονται στον παρακάτω πίνακα και επίσης είναι αναρτημένα στην ιστοσελίδα του Παραρτήματος: eme-mag.gr .

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.