Νεκρός στο σπίτι του στο Ριζόμυλο εδώ και μέρες 71χρονος

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
Δεν είχε συγγενείς, ήταν μοναχικός και βρέθηκε σε προχωρημένη σήψη

Νεκρός, σε προχωρημένη σήψη βρέθηκε σήμερα το πρωί στο σπίτι που διέμενε στον Ριζόμυλο, ένας 71χρονος συνταξιούχος, που έμενε μόνος, ήταν μοναχικός και δεν είχε συγγενείς στο χωριό.

Την Αστυνομία ενημέρωσαν οι ιδιοκτήτες του σπιτιού, που διέμενε με ενοίκιο καθώς είχαν χάσει επαφή μαζί του και δεν απαντούσε στο τηλέφωνο, στις 11 το πρωί Αστυνομικοί του Α.Τ. Ρήγα Φεραίου μπήκαν στο σπίτι και είδαν τον άτυχο άνδρα νεκρό, σε προχωρημένη αποσύνθεση. Επίσης γείτονες είχαν διαπιστώσει ότι από το σπίτι αναδυόταν έντονη δυσοσμία.

Η Αστυνομία, που κάνει έρευνες για να εντοπίσει συγγενείς του, εκτιμά ότι δεν υπάρχουν ενδείξεις για εγκληματική ενέργεια και παρήγγειλε νεκροψία – νεκροτομή, για να διαπιστωθούν τα αίτια θανάτου του.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.