«Βροχή» τα παράπονα στο Γραφείο Ενημέρωσης του Δήμου Αλμυρού

54 κλήσεις πολιτών μέσα στις πρώτες ημέρες λειτουργίας του

Τη μεγάλη αποδοχή του κόσμου έχει συναντήσει το νεοϊδρυθέν Γραφείο Ενημέρωσης του Δήμου Αλμυρού στο τηλέφωνο 2422350201 στο οποίο μπορούν να απευθύνονται οι δημότες προκειμένου να αναφέρουν προβλήματα που αντιμετωπίζουν στην καθημερινότητά τους σε ζητήματα καθαριότητας, δημοτικού φωτισμού, προβλημάτων οδοστρώματος, διαρροής υδάτων και άλλα ανάλογα, όπως χαρακτηριστικά ενημερώνει ο Δήμος.

Συγκεκριμένα, κατά τις πρώτες κιόλας ημέρες της λειτουργίας του, το Γραφείο έχει δεχτεί 54 κλήσεις – αιτήματα, από τα οποία έχουν ήδη επιλυθεί τα 46, ενώ και τα υπόλοιπα 12 βαίνουν προς υλοποίηση με την προσωπική εποπτεία του ίδιου του Δημάρχου, (ο οποίος ενημερώνεται καθημερινά για την πορεία υλοποίησής τους)  και των αρμόδιων Αντιδημάρχων.

Ο Δήμος Αλμυρού καλεί τους δημότες να συνεχίσουν να εμπιστεύονται τη νέα αυτή δημοτική υπηρεσία και να απευθύνονται στο τηλέφωνο 2422350201 για οποιοδήποτε πρόβλημα παρατηρούν, το οποίο άπτεται των αρμοδιοτήτων του Δήμου.

Η βελτίωση των όρων της καθημερινότητας μπορεί και πρέπει να γίνει υπόθεση του κάθε ενεργού και συνειδητοποιημένου δημότη, τονίζεται χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση του Δήμου.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.