Ξεκινά το 12ο Θερινό Μαθηματικό Σχολείο

Από την Ελληνική Μαθηματική Εταιρεία- Παράρτημα Μαγνησίας

Η Ελληνική Μαθηματική Εταιρεία- Παράρτημα Μαγνησίας κάνει γνωστό ότι ξεκινά το 12ο Θετικό Μαθηματικό Σχολείο, το οποίο θα διαρκέσει από σήμερα 17 έως τις 21 Ιουνίου με τα μαθήματα να γίνονται από τις 10.00 έως τις 13.00. Το Θερινό σχολείο αφορά στους μαθητές της Ε΄ &ΣΤ΄ Δημοτικού και της Α΄ Γυμνασίου και θα διεξαχθεί στο 14ο Δημοτικό Σχολείο Βόλου.Περισσότερες πληροφορίες και αιτήσεις για το Θερινό Σχολείο στην ιστοσελίδα: http://eme-mag.uth.gr.
Καλοκαιρινό “Εργαστήριο Ιδεών”
Παράλληλα, η ομάδα ΘΑΛΗΣ + ΦΙΛΟΙ ανακοινώνει τη διοργάνωση του καλοκαιρινού τριήμερου Εργαστηρίου Ιδεών, «Ιστορίες Αγνώστων – Βόλος 2024», σε συνεργασία με τη Σχολή Οικονομικών και Διοικητικών Επιστημών το Τμήμα Οικονομικών Επιστημών, του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας και την Ελληνική Μαθηματική Εταιρεία, Παράρτημα Μαγνησίας.
Το φετινό εργαστήριο θα φιλοξενηθεί την Παρασκευή 5, το Σάββατο 6 και την Κυριακή 7 Ιουλίου 2024 στις αίθουσες του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, στην πόλη του Βόλου (28ης Οκτωβρίου 78). Περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα thalesandfriends.org.
Τέλος, η Ελληνική Μαθηματική Εταιρεία- Παράρτημα Μαγνησίας προσκαλεί όσους ενδιαφέρονται να συμπληρώσουν ερωτηματολόγιο στο πλαίσιο εκπόνησης διπλωματικής εργασίας της Μαρίας- Αμαλίας Κολτσίδα με τίτλο «Εκπαίδευση για την Αειφορία και το Περιβάλλον». ΟΙ ενδιαφερόμενοι μπορούν να συμπληρώσουν το ερωτηματολόγιο από ΕΔΩ
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeyh-Xt1jjt2-a3A21VsWqB6au4akNmaWawQa8jYPRxGm6Euw/viewform

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.