Υπόψη του Κων. Μαραβέγια τα προβλήματα των αστυνομικών υπαλλήλων Μαγνησίας

Για τις διεκδικήσεις του προσωπικού της αστυνομίας στη Μαγνησία, ενημερώθηκε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας κ. Κωνσταντίνος Μαραβέγιας, κατά τη διάρκεια συνάντησης που είχε με αντιπροσωπεία του προεδρείου της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων του Νομού.

Συγκεκριμένα, τον κ. Μαραβέγια επισκέφθηκαν στο πολιτικό του γραφείο ο πρόεδρος της Ένωσης κ. Αργύρης Διχτάς και ο γενικός γραμματέας κ. Κων. Ευθυμίου, οι οποίοι εξέφρασαν καταρχάς τη στήριξή τους στο έργο του νέου Διευθυντή Αστυνομίας Μαγνησίας κ. Γιώργου Ντιζέ, υπογραμμίζοντας την καλή συνεργασία που έχουν μαζί του.

Αναφερόμενοι στα προβλήματα που απασχολούν τους συναδέλφους τους, επισήμαναν πρωτίστως την κακή κατάσταση του λεωφορείου για τις μετακινήσεις της διμοιρίας των ΜΑΤ, και ζήτησαν να αντιμετωπιστεί άμεσα το ζήτημα προκειμένου να αποφευχθεί ο κίνδυνος τυχόν ατυχήματος. Επίσης, επανέλαβαν την ανάγκη επαρκούς στελέχωσης των αστυνομικών υπηρεσιών στη Σκιάθο και τη Σκόπελο, ώστε να καλυφθούν αποτελεσματικά οι αυξημένες ανάγκες στα νησιά, ιδιαίτερα κατά τη θερινή περίοδο. Τέλος, αναφέρθηκαν σε εργασιακά ζητήματα, όπως η ενίσχυση του ταμείου βοήθειας του κλάδου, η νομική κάλυψη αστυνομικών , η αποζημίωση για αναρρωτικές και άλλες άδειες.

Ο κ. Μαραβέγιας εξήρε για μια ακόμη φορά τον ρόλο της Ελληνικής Αστυνομίας αλλά και το υψηλό επίπεδο των υπαλλήλων του αστυνομικού σώματος και επαναβεβαίωσε τη βούλησή του να σταθεί στο πλευρό των ένστολων, στο πλαίσιο της αμοιβαίας σχέσης εμπιστοσύνης που έχει δημιουργηθεί ανάμεσα στις δυο πλευρές, ώστε να συμβάλει στη διευκόλυνση του έργου τους, που είναι η παροχή υπηρεσιών ασφάλειας υψηλού επιπέδου προς τον πολίτη και την κοινωνία.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.