Με μικτά πρόσημα η Wall Street

Προσπάθεια να διακοπεί το πτωτικό σερί, παρατηρείται στους αμερικανικούς δείκτες, οι οποίοι καταγράφουν μικτά πρόσημα, αποτιμώντας τις εκτιμήσεις των αναλυτών σχετικά με την προοπτική της αύξησης των επιτοκίων από τη Federal Reserve.

Ειδικότερα, στις 16:40, ο δείκτης Dow Jones ενισχύεται κατά 0,15% στις 17.793,57 μονάδες, ο τεχνολογικός δείκτης Nasdaq σημειώνει απώλειες 0,08% στις 5.017,59 μονάδες και ο δείκτης S&P 500 κινείται ανοδικά κατά 0,13% στις 2.081,91 μονάδες.

Στο ταμπλό, η Fiat Chrysler Automobiles υποχωρεί κατά 0,6%, μετά το δημοσίευμα της Wall Street Journal ότι ο διευθύνων σύμβουλος Σέρτζιο Μαρκιόνε ηλθε σε επαφή με ομάδα επενδυτών προκειμένου να συμβάλλουν στην εξαγορά της General Motors.

Στον αντίποδα, η Lululemon Athletica ενισχύεται κατά 6,2%, καθώς ανακοίνωσε καλύτερα του αναμενομένου στοιχεία για το πρώτο τρίμηνο του έτους χρήσης. Επίσης, αναβάθμισε τις εκτιμήσεις της για την πορεία των μεγεθών στο δωδεκάμηνο.

Αρνητικά λειτουργούν στην αγορά τα στοιχεία για τον πληθωρισμό της Κίνας το Μάιο, αναζωπυρώνοντας τις ανησυχίες για αποπληθωριστικές πιέσεις στη δεύτερη μεγαλύτερη οικονομία του κόσμου.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.